“Виросте чоловіком”: сину Олександра Пономарьова вже 16 років – як виглядає Сашко-молодший

Син Олександра Пономарьова відсвяткував свої 16 років. Співак привітав свого сина з іменинами та опублікував рідкісні кадри з молодим іменинником.

Сину Олександра Пономарьова виповнилося 16 років. Чоловік привітав свого вже не маленького спадкоємця приємними словами у соціальних мережах.

“Мій Сашко, нехай Боженька тебе оберігає і дарує благословіння на добрі справи”, – пише артист.

Хлопець народився у другому шлюбі співака та був названий на честь свого знаменитого батька. Сам Сашко не часто “світиться” в соціальних мережах, тому побачити його можна лише на спільних знімках з батьком, але простежити, як виростає його син можна неозброєним оком. В честь дня народження свого сина Пономарьов опублікував серію знімків, на яких Сашко був ще зовсім маленьким і як він виглядає зараз.

Прихильники в коментарях приєдналися до привітань та побажали прожити своє найкраще життя:

  • “Вітаємо Сан Санича з днем народження! Солодкого дня і святкування подвійного свята”,
  • “Вже 16? Наче тільки вчора весілля було, а сину вже 16 років”,
  • “З іменинником! Нехай ваш син зростає справжнім парубком. Многая літа під мирним небом для всіх вас!”

Співак розповідав, що він намагається виховувати свого сина як справжнього чоловіка, бо хоче, щоб той виріс з практичними навичками та вміннями. Пономарьов навчив сина плавати в три роки, а також хлопець вже вміє управляти човном. Крім цього, чоловік хоче навчити сина їздити на мотоциклі і давати йому гарний приклад для наслідування.

“Я хочу, щоб в нього були справжні чоловічі якості. Звісно, щоб побачити ефект від виховання знадиться не один рік, але в нього є гарний та хороший приклад для наслідування”, – каже співак.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини