Екс-холостяк Іраклі Макацарія вперше стане татом: 20-річна кохана 37-річного бізнесмена вагітна первістком

Ексучасник відомого українського реаліті-шоу про кохання "Холостяк" потішив шанувальників несподіваними новинами – скоро Іраклі Макацарія вперше стане батьком

Нещодавно мережу сколихнула несподівана новина – головний герой шостого сезону популярного реаліті-шоу “Холостяк” схоже скоро стане татом. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Іраклі Макацарія поділився романтичною фотографією зі своєю дружиною. На опублікованому кадрі дійсно видно округлий живіт Лізи Чічуа.

Іраклі Макацарія стане батьком

У своєму блозі знаменитість показав ніжну фотографію зі своєю коханою дружиною. Закохана пара позувала на тлі приголомшливого виду з панорамного вікна. Ліза Чічуа тримала красивий букет жовтих троянд, а оточували їх кульки у вигляді золотих сердечок. Втім, найбільше уваги привернула не ця деталь.

Іраклі Макацарія показав фотографію зі своєю дружиною
Іраклі Макацарія показав фотографію зі своєю дружиною

На новій опублікованій фотографії неозброєним оком видно, що в дружини відомого бізнесмена помітно округлився живіт. Хоча офіційних заяв від зіркової пари не було, підписники та шанувальники вже встигли обговорити майбутнє батьківство Іраклі та Лізи.

Дружина ексучасника “Холостяка” позувала у чорній просторій сукні з білими вставками. Іраклі Макацарія обійняв свою кохану таким чином, що тканина плаття підкреслила круглий живіт дівчини. Схоже, зовсім скоро новоспечена подружня пара стане батьками.

  • “Зі святом вас і вашу родину, з поповненням!”;
  • “Вагітна!”;
  • “Гарний животик”;
Макацарія показав фотографію вагітної дружини
Макацарія показав фотографію вагітної дружини

Нагадаємо, що зіркова пара відгуляла шикарне весілля влітку 2022. Минулого року знаменитості влаштували свято у Грузії. На заході було багато людей, а церемонія вийшла настільки чуттєвою, що Іраклі Макацарія пустив сльозу, коли батько його дружини вів наречену під вінець.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини