“Небажання мати дітей”: у мережі нарешті озвучили реальну причину розлучення Вови Остапчука з другою дружиною

Відома зіркова пара Володимир Остапчук і Христина Горняк мали шикарне весілля, але не таке вишукане подружнє життя. У мережі розкрили реальні причини їхнього розлучення

Відомий український шоумен Володимир Остапчук – чоловік, про яких кажуть “Змінює дівчат, як рукавички”. Одразу після розлучення з Оленою Войченко, з якою був разом 13 років, шоумен оженився на іншій. Втім, з другою дружиною стосунки так само не склалися, тому майже одразу після розставання з Христиною Горняк Вова Остапчук почав стосунки з молодою журналісткою Катериною Полтавською.

Володимир Остапчук після розлучення з Горняк почав стосунки з іншою
Володимир Остапчук після розлучення з Горняк почав стосунки з іншою

Нещодавно “ТСН” взяли коментар у вікканської жриці та тарологині Олени Кузьмич, яка зробила розклад карт Таро й відповіла на запитання, яке не покидає думок багатьох шанувальників Остапчука та Горняк – чому зіркова пара насправді розійшлась.

Перш за все, попередила Олена Кузьмич, карти Таро не дають стовідсоткової гарантії. Втім, від потойбічних сил неможливо приховати нічого. Так, за словами експертки, причиною розставання Христини Горняк і Володимира Остапчука могли стати різні погляди на життя.

Пара розійшлася, тому що хотіла знайти вихід зі свого безсилля. Можливо, небажання мати дітей в одного з двох партнерів стало теж причиною розриву… у кожного з них було дуже багато приховано думок, ідей, якими вони не хотіли ділитися зі своїми партнерами. Також їм хотілося нового у стосунках, якоїсь романтики…

– прокоментувала тарологиня.

У мережі нарешті стало відомо, чому Остапчук і Горняк могли розлучитись
У мережі нарешті стало відомо, чому Остапчук і Горняк могли розлучитись

У підсумку, Олена Кузьмич заявила, що зіркове подружжя не бачило спільного майбутнього. І Христина Горняк, і Володимир Остапчук не обрали спільної цілі – кожен з них мав власне бачення того, що на них чекає далі. Саме тому, за словами тарологині, під час розмови одне з одним вони могли з’ясувати, що насправді окремо вони можуть досягнути набагато більшого, ніж разом.

Отже, ініціатором розриву не був хтось один – колишні закохані спільно вирішили, що разом їм не буде так добре, як може бути окремо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини