“Дуже хороша”: Холостяк-12 Алекс Топольський роповів про свою нову пасію, з якою відпочиває на Балі

Головний герой українського реаліті про кохання Алекс Топольський розповів своїм прихильникам трішки більше про свою нову загадкову обраницю.

Головний герой “Холостяк-12” Алекс Топольський після закінчення проєкту не став будувати стосунки з переможницею Катериною Лозовицькою. Як виявилося, вони зовсім не підходять одне одному і зараз Топольський перебуває на Балі, де, схоже, встиг знайти собі нову дівчину.

Відповідним фото він поділився після Дня святого Валентина і розповів, що вони з загадковою дічиною, якої на фото майже не видно, домовилися про побачення на свято, але погана погода завадила їм зустрітись, тому пара вирішила провести разом час за сніданком з ароматною кавою та круасанами.

Чоловіка в Мережі засипали запитаннями: хто ж ця загадкова дівчина, яку Алекс не хоче показувати? Бізнесмен вирішив розповісти про неї трішечки більше. За словами Холостяка, вона дуже добра, хороша і крута.

“Ох, дуже хороша дівчина: весела, цікава, вихована. В неї є бажання дізнаватися світ з різних ракурсів. Хороша дівчина”, – написав він.

Нагадаємо, що нещодавно фіналістка проєкту Саша Мудра розповіла, як склалося її спілкування з Алексом Топольським після проєкту. Виявилося, що чоловік писав їй та пропонував зустрітися, а також запрошував до себе на Балі, щоб переконатися в тому, що з ним вона може стати щасливою.

Алекс Топольський розповів про нову пасію
Алекс Топольський розповів про нову пасію

Звісно, Саша відмовилась від такої пропозиції через нові стосунки з чоловіком в Америці та небажання будувати з Алексом спільне майбутнє. Як зізналась дівчина, вона навіть рада, що не перемогла, бо Алекс не той чоловік, якого вона шукала і не той, з ким хотіла би будувати спільне життя наступні декілька років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини