“Запишіть і передайте”: нова дівчина Володимира Остапчука звернулась до його колишньої дружини Христини Горняк

Ледве не одразу після розлучення з другою дружиною відомий український шоумен почав стосунки з новою дівчиною. Кохана Остапчука звернулась до Христини Горняк

Відомий шоумен Володимир Остапчук свого часу прославився акторською харизмою, яка допомогла йому здобути всеукраїнське визнання. Знаменитість користується популярністю й на телеекранах, і як блогер. Остапчук веде власну сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де часто розповідає про цікаві деталі зі свого життя.

Саме з Інстаграм-блогів шоумена та його нової дівчини шанувальники й дізнались про стосунки Остапчука. Зірка почав зустрічатись з 22-річною журналісткою з Києва, а відносно нещодавно новоспечена щаслива пара з’їхалась разом жити.

Як виглядає нова дівчина Володимира Остапчука
Як виглядає нова дівчина Володимира Остапчука

Стрімкий розвиток стосунків українського шоумена та його коханої наштовхнув чимало шанувальників на думку, що шлюб Володимира Остапчука та Христини Горняк розпався через подружню зраду. Насправді, як раніше завуальовано натякала ексдружина шоумена, він їй не зраджував.

Тепер, ймовірно, фанати можуть впевнитись у тому, що Володимир Остапчук був вірний своїй колишній закоханій, адже його нова дівчина зізналась, коли насправді вони почали стосунки. Одна з підписниць Катерини Полтавської запитала в неї, чи влітку вона почала зустрічатись зі своїм бойфрендом. До слова, ім’я Володимира Остапчука й досі не лунало в особистому блозі його нової дівчини.

Нова дівчина Остапчука зізналась, коли вони почали стосунки
Нова дівчина Остапчука зізналась, коли вони почали стосунки

У відповідь на запитання Катерина звернулась до підписниці, назвавши її ім’я, й заявила, що вона поважає себе та інших жінок, тому ніколи б не стала зустрічатись з одруженим чоловіком. Врешті-решт, Полтавська іронічно попросила “записати й передати” цю відповідь, ймовірно, Христині Горняк.

Катю, я б ніколи не дозволила собі мати стосунки з одруженим чоловіком. Я поважаю себе та інших жінок (поки вони не починають не поважати мене). Запишіть і передайте

– зазначила нова дівчина Остапчука.

Тож, можна зробити припущення, що їхні стосунки почались вже пізньої осені – коли процес розірвання шлюбу Горняк й Остапчука було завершено.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини