“Вчора були коктейлі”: ексдружина Остапчука зізналась, як відреагувала на його одруження з 22-річною коханою

Відомий український шоумен нещодавно натякнув на розпис зі своєю новою дівчиною. Його колишня дружина відреагувала на новини у своєму особистому блозі

Останні більш ніж пів року навколо відомого українського шоумена та телеведучого Володимира Остапчука кружляє неймовірна кількість чуток. Так, відносно нещодавно остаточно стало відомо, що знаменитість розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк, а цей ранок сколихнув черговою звісткою. Схоже, Остапчук одружився втретє.

Колишня дружина шоумена відреагувала на новини про його розпис з новою дівчиною. Про це в Христини Горняк запитали її шанувальники в її особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість зізналась, що не стежить за урочистими подіями, що відбуваються в житті її колишніх, але завжди бажає їм щастя.

Колишня дружина Остапчука відреагувала на чутки про його розпис
Колишня дружина Остапчука відреагувала на чутки про його розпис

Я це завжди казала й буду повторювати: я ніколи не бажала і не буду бажати нікому нічого поганого. Я знаю, багато моїх знайомих притримуються думки, хочуть, щоб їхні екси були нещасними, а я – навпаки. Я з повагою відношусь до всіх людей у моєму житті й точно знаю, що всі заслуговують на своє особливе!

– зізналась Горняк.

Горняк зізналась, кого кохає найбільш за все
Горняк зізналась, кого кохає найбільш за все

Крім того, колишній дружині Остапчука побажали терпіння й якомога швидше знайти своє кохання, а Христина Горняк, своєю чергою, креативно відповіла шанувальникам.

Христина Горняк зізналась, що вчора відпочивала з подругами
Христина Горняк зізналась, що вчора відпочивала з подругами

Попри загальноприйняту думку, що після розлучення заведено довго сумувати та навіть перебувати в депресії, Христина Горняк реагує на все абсолютно спокійно. Зірка неодноразово повідомляла шанувальникам, що у неї все абсолютно добре – це вона й демонструє своїм підписникам. Кожен день блогерки наповнений приємним спілкуванням та усмішками.

На ранок після вечірки Горняк вирушила з подругою на сніданок
На ранок після вечірки Горняк вирушила з подругою на сніданок

Так, наприклад, цього разу зірка розповіла, що днями відпочивала зі своїми подругами й куштувала коктейлі в місцевому закладі. Наступного ранку Христина Горняк вирушила на сніданок і замовила свою улюблену страву – шніцель.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини