Софія Ротару відмовилась виступати навіть за 100 тисяч євро: чому легендарна співачка назавжди покинула сцену?

Легендарна українська актриса нещодавно ошелешила своєю позицією. Знаменитість відмовилась від 100 тисяч доларів за корпоратив і викликала в одних захоплення та повагу, в інших – подив

Нещодавно у мережі стало відомо, що легендарна українська співачка Софія Ротару повністю відмовилась від гастролей, концертів і навіть приватних виступів. Ба більш, знаменитість категорично проти того, аби співати перед росіянами. Про це днями розповіла відома російська актриса Анна Калашнікова.

Так, знаменитість зізналась, що Софії Ротару пропонували 100 тисяч євро за виступ в ОАЕ. Там колеги та товариші Калашнікової влаштували корпоратив й, маючи кошти та можливість, захотіли запросити виступити Софію Ротару. Втім, великий гонорар і вмовляння не вплинули на рішення української артистки.

Софія Ротару відмовилась виступати перед росіянами в Еміратах
Софія Ротару відмовилась виступати перед росіянами в Еміратах

Анна Калашнікова також розповіла, що раніше Софії Ротару вже пропонували заробити виступом на корпоративі. Приватна вечірка була запланована на грудень, проте тоді менеджери артистки також повідомили про відмову. Здогадатись про причини такого рішення неважко – українська співачка не може собі дозволити виступів і розваг на вечірках під час повномасштабної війни.

Софія Ротару повністю відмовилась від концертної діяльності
Софія Ротару повністю відмовилась від концертної діяльності

До слова, на час повномасштабної війни Софія Ротару повністю відмовилась від концертної діяльності. Знаменитість настільки серйозно та болісно сприймає події в рідній країні, що не виступає ні публічно, ні на закритих корпоративах. Ймовірно, на сцену легендарна артистка повернеться виключно, коли в Україні все буде добре.

Втім, є сцена, на яку Софія Ротару ніколи не повернеться. Так, росіянам навіть не варто чекати на виступи зірки. За рік повномасштабної війни знаменитість не робила гучних заяв, проте приватні деталі, які таки просочились у публічний простір, дали зрозуміти, що співачка не переступить своїх принципів навіть за великі гроші.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини