“День, який зовсім не хочеться святкувати”: доньці Олени Кравець виповнилося 20 років – що відчуває іменинниця

Донька Олени Кравець Марія сьогодні, 24 лютого, святкує свої 20 років. Дівчина розповіла про свій настрій у такий день і як планує святкувати день народження.

Старша донька Олени Кравець розповіла, що в річницю повномасштабного вторгення в неї день народження. Дівчина поділилася своїми враженням в соціальних мережах: що вона зараз відчуває і яке бажання загадала на свої іменини.

Вже 20-річна Марія опублікувала фотографію однієї з вулиць Києва, на якій вона позує разом зі своїм хатнім улюбленцем в руках. Для образу вона обрала звичайні джинси, кофтинку в рубчик з високою горловиною та пальто світло-сірого кольору з ґудзиками на рукавах. Образ доповнила маленькою сумкою, майже невидимим макіяжем та розпущеним волоссям. Не спадає навіть успішка з її обличчя. Попри це, дівчина розповіла, як вона готується до святкування свого дня народження.

“Так вийшло, що я народилася в день, який зовсім не хочеться святкувати. Його хочеться стерти з пам’яті і забути весь той жах”, – пише Марія.

Донька Олени Кравець святкує 20 років
Донька Олени Кравець святкує 20 років

Кравець-молодша розповідає, що вона ніяк не святкуватиме день народження. За цей рік кожен з нас пережив справді багато втрат і ще невідомо, скільки попереду. Марія каже, що сьогодні в неї є лише два бажання: свій 21 день народження вона хоче зустріти в Україні під мирним небом, де кожна частинка української землі на своєму місці, а щодо другого – дівчина каже, що всі й так знають про інше бажання, бо воно є спільним для всіх. Марія додає,що кожен з нас став дорослим, але не на рік, а на цілих два, а то й три роки.

Користувачі Мережі підтримали слова дівчини та привітали її з днем народження, побажавши перемоги Україні та щастя особисто їй:

  • “З днем народження, красуня!”,
  • “Заради таких, як ти треба боротися!”,
  • “З днем народження, сподіваємось, що твої бажання збудуться і все буде добре”,
  • “Всього найкращого, а головне – мирного неба над головою”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини