“Це кохання з першого погляду”: екс-солістка “ВІАГри” Міша Романова розповіла про весілля з загадковим хлопцем

Українська співачка та екс-солістка "ВІАГри" Міша Романова розповіла про історію кохання зі своїм чоловіком, якого вона ретельно приховує від публіки.

Екс-солістка Міша Романова завітала на інтерв’ю до Слави Дьоміна та розповіла подробиці свого особистого життя. Редакція сайту Добрі новини звернула увагу на розповідь співачки про її нові стосунки. Слава розпитав, чи дівчина вже збирається за нього заміж.

Міша Романова розповіла про стосунки з загадковим бойфрендом
Міша Романова розповіла про стосунки з загадковим бойфрендом

Стосунки в Міши з її загадковим бойфрендом почалися під час повномасштабного вторгення. Познайомилась пара у соціальних мережах за ініціативи саме Романової. В інстаграмі дівчина почала стежити за сторінкою чоловіка, він зробив те саме і відповідь і Міша написала йому перше повідомлення.

“Ми познайомились в інстаграмі. А що робити, я Німеччині, він в Україні, але це було кохання з першого погляду. Я його побачила на фото і це був прям мій типаж, навіть він схожий на мого батька. Ми зафоловили один одного і я написала йому повідомлення, але я його видалила через 5 хвилин, бо подумала “Боже, що ж ти робиш, Романова, ти ж артистка”, а він мені одразу після цього відповів! Попросив надіслати те, що я видалила і запитав чому я видалила”, – зі сміхом розповідає Романова.

Міша Романова розповіла подробиці про майбутнє весілля
Міша Романова розповіла подробиці про майбутнє весілля

Загадковий бойфренд вже встиг подарувати каблучку Міші на Новий рік. Як зізнається сама співачка, каблучка дуже дорога і вона її не знімає. Дьомін припустив, що каблучка вже означає весілля і запитав, яке саме весілля вона б хотіла.

“Коли буде перемога, тоді й будемо про це говорити, зараз я про це не думаю, тому що дуже круто й так. Ми про це не розмовляємо. Питання чи вийду я за нього заміж не було, але це не просто “калєчко”, – зізнається співачка.

Міша Романова поки не хоче розкривати особистість свого чоловіка через те, що щастя, на її думку, любить тишу. Вона розповість хто він, але поки ще не час для цього. Вона хоче насолодитися стосунками з чоловіком, про якого ніхто не знає.

Популярне

Подібні новини