Щоб не було видно живота: Наталія Могилевська на фоні чуток про вагітність з’явилася в об’ємній сорочці

Наталія Могилевська розповіла, що в неї вже пів року нові стосунки і вона дуже хоче стати мамою. Мережею почали ширитися чутки про ймовірну вагітність співачки.

Українська співачка Наталія Могилевська ще влітку 2022 року розповіла прихильникам про свої таємні стосунки з чоловіком, особистості якого не розкриває. Декілька місяців жінка приховувала навіть ім’я свого загадкового обранця. Попри це, зірка вже зізналася, що чоловіка звуть Валентин і вони разом святкували день закоханих. Відомо також те ,що він тривалий час перебував у Штатах, але повернувся жити в Україну і зараз пара живе разом, будує свою сім’ю та завжди підтримує один одного.

Крім цього, Могилевська розповіла, що вона дуже хоче стати мамою, але не знає, коли це буде можливо. Головна мрія співачки – почути завітнє слово “мама”. Після такої заявки прихильники почали підозрювати зірку у вагітності. Цього разу на сторінці співачки у соціальних мережах з’явилося фото однієї з рецепитицій у вільній сорочці.

Наталія Могилевська вагітна
Наталія Могилевська вагітна

На фото Наталія співає в мікрофон у костюмі зі спідниці та вільної сорочки. Доповнила образ зірка невеликими підборами та розпущеним волоссям і відсутністю макіяжу. Дехто припускає, що Могилевська вже в цікавому положенні, саме тому намагається поки це приховати об’ємним одягом. Сама співачка ніяких коментарів з цього приводу не давала.

До слова, не лише Наталію Могилевську підозрюють у вагітності. Під приціл вже не перший рік потравляє Настя Каменських, але зірка вирішила спростувати ці чутки і розповіла своїм хейтерам та прихильникам, що в разі своєї вагітності ми про все дізнаємось найпершими, тому сподівається, що таких чуток про неї більше не буде гуляти в Мережі.

Популярне

Подібні новини