Настя Каменських, Надя Дорофєєва і Джамала на польській сцені: співачки показали закулісся спільного концерту

Зірки українського шоу-бізнесу Надя Дорофєєва, Настя Каменських та Джамала мали честь спільно виступити разом з польськими зірками на одній сцені.

24 лютого 2023 року в одному з польських міст,а саме в Жешуві відбувся концерт українських виконавців разом зі співаками в Польщі. На одній сцені виступили Настя Каменських, Надя Дорофєєва та Джамала. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як минув виступ наших артистів для українсько-польської аудиторії.

Українські зірки виступили на одній сцені
Українські зірки виступили на одній сцені

Концерт проводився на арені G2. Серед польських зірок були Рей Вілсон, Кая, Куба Бадах, Грегор Хижий та багато інших. Настя Каменських дуетом заспівала з відомою польською співачкою Кая. Вони виконали пісню Ramię W Ramię. Настя Каменських розповіла, що для неї ця пісна стала великою можливістю подякувати Польщі та польському народу за довгий рік підтримки українського народу та всю роботу, яку вони зробили за цей час.

Крім цього, слова вдячності виразила й Джамала. Співачка розповіла, що такі події дозволяють зустрітися з неповторними та унікальними людьми. На її думку, для неї дуже важливо те, що артисти двох країн об’єдналися для спільного блага – пригадати всім, що війна в Україні досі триває і про неї ніхто не забував не збирається забувати.

“Відбулась справжня єдність через мистецтво”, – пише Джамала.

Дорофєєва опублікувала декілька кадрів після виступу та подякувала всім присутнім за те, що доєдналися до благодійного збору. Дівчина розповіла, що продовжуватиме свій тур. Прихильники співачки висловили слова підтримки і засипали її приємними коментарями:

  • “Вже не можу дочекатися завтрашнього концерту”,
  • “Неймовірний був виступ”,
  • “Пісні у вашому виконанні доводять до сліз”.

Популярне

Подібні новини