Ребрик розповіла про ремонт у будинку, який вони з чоловіком купили незадовго до 24 лютого: “Скільки планів”

Відома українська актриса та телеведуча Лілія Ребрик розповіла про ремонт у будинку, який вони з чоловіком купили напередодні початку повномасштабної війни в Україні

Лілія Ребрик, відома українська актриса та телеведуча поспілкувалась зі своїм шанувальниками в соціальній мережі Інстаграм. Так, знаменитість відповідала на запитання, які особливо цікавлять її фанатів. Одним з таких стало питання про новий будинок Лілії Ребрик та її чоловіка Андрія Дикого, який вони купили незадовго до 24 лютого.

В особистому блозі зірка зізналась, що захворіла й вже другий день лежить з температурою. Останнім часом Лілія Ребрик мала дуже завантажений графік, тому, зазначила артистка, її організм просто зробив вимушену павзу, аби відпочити.

Лілія Ребрик розповіла фанатам, що захворіла
Лілія Ребрик розповіла фанатам, що захворіла
Ребрик налаштована позитивно, тому вирішила поспілкуватись з фанатами
Ребрик налаштована позитивно, тому вирішила поспілкуватись з фанатами

Втім, українська актриса та телеведуча налаштована цілком позитивно, тому вирішила не гаяти часу й поспілкуватись з шанувальниками, поки має вільний час. Знаменитість відповіла на запитання, які найбільше цікавлять її підписників. Так, хтось з прихильників поцікавився, що зараз з будинком, який вони з чоловіком нещодавно купили.

Лілія Ребрик показала фото з будинку, яке було зроблене перед днем початку повномасштабного вторгнення. Зірка зізналась, що вони дуже сумують за будинком, але поки ремонт не роблять.

Це фото зроблене незадовго до початку повномасштабної… в нашому новому будинку, який ми придбали… “Будинок мрії”. Скільки планів ця клята війна обірвала… Чи призупинила… Ні, поки ми там не продовжуємо ремонт, хоча і дуже сумуємо

– зізналась Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик зізналась, що ремонт у її будинку було призупинено
Лілія Ребрик зізналась, що ремонт у її будинку було призупинено

Нагадаємо, що раніше відома українська актриса та телеведуча розповідала про купівлю нового будинку. В інтерв’ю для Аліни Доротюк Лілія Ребрик вперше зізналась, що незадовго до початку повномасштабної війни в Україні вони з чоловіком Андрієм Диким купили будинок у Київській області. За спогадами знаменитості, тоді вони назвали його “Дім мрії” й створили чат з такою назвою, де обговорювали ідеї ремонту.

Зірка зізналась, що там багато роботи, втім, коли вони туди повернуться, вона навіть не уявляє.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини