“Купив собі хрест, освятив”: Ксенія Мішина прокоментувала останню покупку 9-річного сина – Платон задоволений

Відома українська актриса Ксенія Мішина виховала дуже самостійного та відповідального сина. Знаменитість показала, чим він займався, поки її не було вдома

Ксенія Мішина, відома українська актриса, окрім своєї основної професійної діяльності має дещо важливіше життєве призвання – зірка самостійно виховує сина Платона. Без будь-яких суперечок і заперечень, знаменитість відмінно впоралась з задачею виховати людину. У свої 9 років Платон вміє дивувати самостійністю. Ксенія Мішина розповіла про останню покупку сина, яку він здійснив у її відсутність.

Син Ксенії Мішиної Платон нещодавно придбав собі новий хрест
Син Ксенії Мішиної Платон нещодавно придбав собі новий хрест

На особистій сторінці відома українська телеведуча продемонструвала шанувальникам, що саме купив її син. Це виявився срібний хрест, який Платон придбав, поки його мама була на роботі.

Ну що, я прийшла додому, а мій хлопчик купив собі ось такий хрест та й ще зайшов у церкву, посвятив його. Дивіться, тепер такий задоволений

– прокоментувала зіркова мама.

Ксенія Мішина запитала у свого сина, чи подобається йому нова покупка. Платон відповів ствердно. До слова, позитивні емоції сина відомої української актриси видно неозброєним оком. Поки його мама знімає відео для своїх шанувальників, хлопець, не приховуючи яскравої усмішки, хвалиться покупкою.

На нещодавно опублікованому відео також помітно, як сильно виріс зірковий син відомої української актриси Ксенії Мішиної. Платон помітно змінився, а риси його обличчя поступово стають все більше й більше нагадувати зовнішність його мами.

Ксенія Мішина показала останню покупку свого 9-річного сина Платона
Ксенія Мішина показала останню покупку свого 9-річного сина Платона

Нагадаємо, що срібний хрест – не перша самостійна покупка сина відомої української актриси. Раніше знаменитість розповідала, що Платон потішив її красивою підвіскою з ланцюжком. Тоді зіркова мама разом з сином навідалась у невеличку подорож до Венеції. Поки Ксенія Мішина не бачила, Платон швиденько купив їй презент.

Син Ксенії Мішиної купив своїй мамі подарунок у Венеції
Син Ксенії Мішиної купив своїй мамі подарунок у Венеції

Варто зазначити, що 9-річний син Ксенії Мішиної не просто продемонстрував таким чином любов і бажання здивувати маму, а й відмінний смак. Платон обрав підвіску, яка дуже сподобалась його мамі – українська актриса подякувала рідній людині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини