“Гарні дівчата сидять по хатах”: Іво Бобул вважає жінок меркантильними за бажання жити у своє задоволення

Відомий український артист обурив несподіваною заявою щодо сучасних жінок – тих, хто живе всупереч загальноприйнятим стереотипам, Іво Бобул назвав меркантильними

Представник української естради, відомий український музикант Іво Бобул у нещодавньому інтерв’ю висловився про сучасних жінок. Думка артиста сильно обурила ведучу Емму Антонюк, якій зірка погодився дати коментар. У результаті Бобул покинув студію, а журналістка заявила, що це інтерв’ю стало найкоротшим у її блозі.

Нещодавно на YouTube-каналі Емми Антонюк “Це ніхто не буде дивитись” з’явилось інтерв’ю з Іво Бобулом, який після відносно короткої дискусії покинув студію. Так, знаменитість висловився стосовно сучасних жінок, які, на думку Бобула, занадто багато вимагають від чоловіків.

Іво Бобул на інтерв'ю у студії Емми Антонюк
Іво Бобул на інтерв’ю у студії Емми Антонюк

Відомий український артист зауважив, що сьогодні представниці жіночої статі є доволі розпещеними, адже “дуже багато хочуть від чоловіків”. Іво Бобул зізнався, що саме через таку поведінку йому стає дуже шкода чоловіків.

Сьогодні один, через пару років уже інший і так скаче по ліжках, з одного в інше, шукає принца, а принц був біля неї. Є гарні дівчата – ті сидять по хатах і не виходять. І [є] ті [дівчата], які шукають собі якусь пригоду на щось

– зазначив Іво Бобул і додав, що він висловлюється мудро, адже постійно перебуває поміж людей і знає, про що говорить.

Ведуча Антонюк зауважила, що вислови українського артиста можуть ображати жінок. Іво Бобул у відповідь на репліку інтерв’юерки запитав, чому вона у 32 роки не народила дітей і не вийшла заміж, заявивши, що в такому віці жінка мусить мати родину. Емма Антонюк заявила, що ці висловлювання є відверто дискримінуючими.

Іво Бобул висловився про бажання жінок жити у своє задоволення
Іво Бобул висловився про бажання жінок жити у своє задоволення

У відповідь на звинувачення артист зізнався, що не розуміє цієї термінології й образився, покинувши студію. Крім того, Іво Бобул зробив акцент на тому, що він старший, а тому Емма Антонюк не має права “вчити” його. Після цього артист покинув студію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини