Володимир Остапчук став першим для 22-річної дружини у всьому: перший поцілунок, перший борщ, перше заміжжя

Як виявилося, Володимир Остапчук став для своєї нової 22-річної дружини в багатьох речах першим. Попри це, для Володимира його обраниця далеко на перша.

Відомий телеведучий Володимир Остапчук після розлучення з Христиною Горняк швиденько знайшов собі нову молоду обраницю. Свої стосунки пара досі тримає від всіх “в секреті”, але кожен знає, з ким Володимир Остапчук вже встиг одружитися втретє. Про це в соціальних мережах натякнула Катерина Полтавська, з якою, власне, Володимир активно будує спільне життя.

Офіційних коментарів стосовно цього не було, але Полтавська вже встигла назвати Остапчука своїм чоловіком. Справа в тому, що дівчина вперше готувала борщ для коханого і коли прихильники запитали, чи все вийшло вдало, Катерина написала наступне:

“Чоловік сказав 11 балів з 10”.

Володимир Остапчук став першим для своєї нової дружини
Володимир Остапчук став першим для своєї нової дружини

Прихильники одразу зрозуміли, що тут щось не те, бо дівчина раніше називала Володимира лише своїм хлопцем, аж раптом він став законним чоловіком. До речі, борщ – не єдине, що Катерина робила вперше для свого коханого. Вона зізналася, що перший поцілунок в неї був саме з телеведучим, чим дуже шокувала публіку.

“Чомусь багато хто здивувався, але перший поцілунок в мене справді був з тим, з ким я зараз разом”, – написала Полтавська.

Катерина Полтавська довірила перший поцілунок Остапчуку
Катерина Полтавська довірила перший поцілунок Остапчуку

Що вже говорити про шлюб? Якщо перший поцілунок був з Володимиром, то відповідь про те, скільки шлюбів було дівчини, очевидна: Остапчук і тут став для неї першим. Пара ніяк не розкриває подробиці свого особистого життя та не коментує його. Раніше, Катерина писала в соціальних мережах про те, що вони нічого не приховують, але спільних фотографій досі немає ні в неї, ні в відомого телеведучого.

Христина Горняк, в свою чергу, теж прокоментувала розпис новоспеченої пари, але вона обійшлася лише приємними словами. Дівчина заявила, що вона не слідкує за подробицями особистого життя свого колишнього, але хай там як, але вона бажає йому лише найкращого і попросила прихильників не жити минулим.

Христина Горняк прокоментувала розпис свого колишнього
Христина Горняк прокоментувала розпис свого колишнього
Найефективніший метод схуднення на думку Аніти Луценко – це збалансоване харчування

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини