“Правильно, що йдеш”: нова дівчина Вови Дантеса Даша Кацуріна збентежила коментарем щодо стосунків з шоуменом

Відома українська блогерка, рестораторка та бізнесвумен Даша Кацуріна зустрічається з Володимиром Дантесом. Дівчина прокоментувала стосунки з новим коханим

Ще пів року тому Володимир Дантес і Даша Кацуріна зі своїми колишніми коханими були чи не найбільш обговорюваними персонами в українському шоубізнесі. Сьогодні ж від зіркової парочки не дочекатись коментарів, тому кожна новина про них – ковток свіжого повітря для шанувальників. Нещодавно Даша Кацуріна відповіла на запитання фанатів про її взаємини з новим бойфрендом.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська рестораторка вирішила поспілкуватись зі своїми підписниками. Звісно, не обійшлось без запитань про особисте життя. Так, один з шанувальників Даші Кацуріної поцікавився, що зараз відбувається в їхніх з Дантесом стосунках. У відповідь зірка прикріпила скриншот листування зі своїм бойфрендом.

Даша Кацуріна показала листування зі своїм новим бойфрендом Володимиром Дантесом
Даша Кацуріна показала листування зі своїм новим бойфрендом Володимиром Дантесом

На опублікованій Дашею Кацуріною Історії видно, що у листуванні зіркова парочка обмінюється відеоповідомленнями й щось обговорює. Втім, знаменитість не уточнила деталей – про що саме йде мова, невідомо. Проте, можна припустити, що у стосунках Дантеса й Кацуріної все добре, адже вони виглядають щасливими.

Нагадаємо, що раніше Володимир Дантес вже називав причину, з якої він так мало розповідає про свої нові стосунки. За словами відомого шоумена й телеведучого, він навчився в попередніх стосунках – розповідати своїм фанатам абсолютно всі деталі не завжди йде на користь взаєминам між коханими.

Дантес зізнався, чому нічого не розповідає про стосунки зі своєю коханою
Дантес зізнався, чому нічого не розповідає про стосунки зі своєю коханою

За словами знаменитості, раніше у нього був досвід, коли він розкривав шанувальникам абсолютно всі карти. Володимир Дантес не вважає, що розповідати абсолютно все – погано, втім зараз, зізнається шоумен, йому хочеться більше приватності.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини