Поривають з російським минулим: озвучена ціна елітного будинку Брежнєвої та Меладзе, який вони продають

На тлі чуток про розлучення відома українська співачка та її зірковий чоловік оголосили продаж будинку. Як виглядає дім Брежнєвої та Меладзе й скільки знаменита парочка хоче за нього отримати

Відома українська співачка Віра Брежнєва довгий час разом зі своїм чоловіком, продюсером Костянтином Меладзе, мешкала у московській області. Зіркова пара й досі має власний будинок за межами російської столиці, але нещодавно у мережі з’явилась інформація щодо його продажу. Як виглядає оселя, в якій жили закохані та за скільки тисяч вони її продають?

Брежнєва і Меладзе продають будинок

Перші новини про продаж елітного особняка в сусідній країні з’явились саме у російських медіа. ЗМІ опублікували низку новин, посилаючись на рієлтора, який займається питанням продажу. Втім, самостійно впізнати, що фотографії, прикріплені до оголошення про продаж, були зроблені в будинку Віри Брежнєвої – неважко.

Раніше співачка часто публікувала звідти кадри у власний блог в соціальній мережі Інстаграм.

Віра Брежнєва у своєму з Меладзе особняку, який тепер продається
Віра Брежнєва у своєму з Меладзе особняку, який тепер продається

До слова, будинок, в якому жило зіркове подружжя, й дійсно дуже вишуканий і навіть помпезний. Загалом в особняку три поверхи, а площа сягає близько 700 квадратних метрів. За такий розмах Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе хочуть отримати 146 мільйонів гривень.

Фотографія особняка Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе з оголошення про продаж
Фотографія особняка Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе з оголошення про продаж

Варто зазначити, що російські медіа також повідомили, що спершу Меладзе та Брежнєва хотіли здавати свій будинок в оренду. Втім, пізніше закохані порадились і вирішили остаточно позбутись від усього, що може їх пов’язувати з минулим життям у сусідній країні.

Раніше відома українська співачка Віра Брежнєва вже повністю припинила ведення будь-якого бізнесу на території росії. Знаменитість розірвала всі контракти та заявила, що більше повертатись туди не планує – про це розповіла менеджерка артистки.

Нагадаємо, що восени стало відомо, що Віра Брежнєва надіслала до міграційної служби заяву про відмову від прописки в підмосковській квартирі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини