“5 папіків мають номер карти”: ексдружина Остапчука Христина Горняк зізналась, на які гроші живе за кордоном

Колишня дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк з гумором відповіла на запитання про те, за чий кошт живе за кордоном

Відома українська блогерка та нотаріусиня Христина Горняк доволі давно мешкає за кордоном. Деталями свого життя зірка ділиться в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці знаменитість також полюбляє спілкуватись з шанувальниками. У рубриці “питання – відповідь” Христина Горняк розповідає про все, що цікавить її підписників.

Цього разу на особистій сторінці колишньої дружини українського шоумена Вови Остапчука підписники поцікавились, на який кошт знаменитість мешкає за кордоном. Христина Горняк зауважила, що останнім часом запитань про її фінанси стає дедалі більше. Один з шанувальників блогерки вирішив з гумором порекомендувати, що відповідати зацікавленим у цьому питанні.

Христина Горняк розповіла про свої фінанси
Христина Горняк розповіла про свої фінанси

Так, Христині Горняк порадили жартома відповідати тим, хто цікавиться, звідки в неї гроші на життя за кордоном, що її забезпечують багаті чоловіки. Блогерка зауважила, що це – її мрія, проте вона, мовляв, вже дуже стара для “папіків”. За словами Христини Горняк, такі чоловіки зазвичай обирають на “утримання” дещо молодших дівчат.

Крім того, колишня дружина Володимира Остапчука зізналась, що вона таки отримує подарунки від чоловіків. Христина Горняк зауважила, що протилежна стать завжди була до неї щедрою, а тому вона не відмовляється від приємних презентів. Свою відповідь на цікавість шанувальників блогерка супроводила фотографією з відпочинку на Мальдівах.

Христина Горняк пожартувала про те, хто забезпечує її життя за кордоном
Христина Горняк пожартувала про те, хто забезпечує її життя за кордоном

Нагадаємо, що відносно нещодавно стало відомо про розлучення Христини Горняк та Володимира Остапчука. Зіркова пара одружилась 2020 року, а перші чутки про негаразди в стосунках з’явились восени 2022 року. Тоді Слава Дьомін зізнався, що подружжя посварилось і навіть живе окремо.

Пізніше чутки підтвердились. Хоча офіційно зірки нічого не коментували, за повідомленнями їхнього оточення, наприкінці осені вони отримали документи про розірвання шлюбу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини