“Заява, як від Притули”: Маша Єфросиніна натякнула, що не повернеться на телебачення навіть у мирний час

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна натякнула на те, що найімовірніше після завершення війни не повернеться на телебачення. Чи планує знаменитість майбутнє?

Одна з найвідоміших українських зірок телебачення почала свою кар’єру 1998 року. Сьогодні Машу Єфросиніну без перебільшення можна назвати найкращою у своїй справі. 25 років знаменитість створює успішні та якісні проєкти, а з нею зросло ціле покоління. Втім, повномасштабна війна в одну мить перекреслила все, до чого прагнули мільйони українців.

У нещодавньому інтерв’ю на YouTube-каналі “Розмова” з Сергієм Лиховидою зірка розповіла що думає про своє майбутнє та чи планує повертатись на телебачення. У відповідь на це запитання Маша Єфросиніна зізналась, що за роки кар’єри у неї виникали особистісні кризи та “непорозуміння” у стосунках з телебачення. Втім, після 24 лютого 2022 року знаменитість забула, що це таке – планувати та пророкувати.

Маша Єфросиніна зізналась, чи повернеться на телебачення
Маша Єфросиніна зізналась, чи повернеться на телебачення

Я взагалі думаю, наскільки ми нічого не контролюємо. Я так любила фантазувати, мене хлібом не годуй, приходь, якщо хочеш побачити людину, яка оплакує нездійснені плани. Я на це [смуток через втрачені можливості – прим.] витратила роки. Воно зараз пішло, я так тішусь та радію…

– зізналась зірка.

Маша Єфросиніна зізналась, що раніше вона постійно жила у такому стані. Знаменитість часто марила про те, що могло б з нею статись, але таки не відбулось. Втім, один момент назавжди все змінив. Єфросиніна пригадала момент, коли проєкти, в яких вона була ведучою, закрили й вона залишилась ніби покинута.

Тоді зірка пригадала про свій YouTube-канал, який раніше недооцінювала. Разом з надійною та перевіреною часом командою знаменитість продовжила працювати. Ба більш, зізналась Маша Єфросиніна, її моральний стан значно покращився, коли вона нарешті припинила намагатись довести всім навколо, що вона – професійна й талановита. Коли знаменитість усвідомила це сама, все докорінно змінилось.

Маша Єфросиніна розповіла про свою кар'єру на телебаченні
Маша Єфросиніна розповіла про свою кар’єру на телебаченні

У відповідь на таку відвертість Маші Єфросиніної Лиховида запитав, а чи потрібне їй взагалі тепер телебачення.

Ти що від мене хочеш? – з усмішкою запитала Маша Єфросиніна. – Заяву, як від Притули – я йду з телебачення? Воно [вся кар’єра – прим.] було самоціллю до цих відчуттів. Мені здавалось, що мене немає, якщо мене немає в тєліку. Зараз я є, незважаючи на те, чи існує тєлік

Втім, зізналась зірка, у разі хорошої пропозиції вона готова подумати над тим, аби повернутись на телебачення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини