“Стоїть і розказує мені, коза”: 44-річна Оля Полякова публічно поставила 21-річну Анну Трінчер на місце

Нещодавно головна блондинка України з "міцною" лайкою звернулась до своєї молодшої колеги. Відома українська співачка Оля Полякова навіть назвала Анну Трінчер "козою"

Одна з найвідоміших співачок України Оля Полякова останнім часом веде доволі спокійне життя. Так, повномасштабна війна безперечно вплинула на кожного українця – навіть раніше скандалістка Полякова тепер є доволі стриманою та спокійною.

Втім, нещодавно відома українська артистка жартома посварилась зі своєю колегою на камеру. В радіостудії Оля Полякова “наїхала” на популярну співачку й відому актрису Анну Трінчер, яка просто хотіла зробити блондинці комплімент.

Анна Трінчер та Оля Полякова жартома поскандалили в студії радіо
Анна Трінчер та Оля Полякова жартома поскандалили в студії радіо

Так, нещодавно на особистій сторінці української актриси та співачки Анни Трінчер з’явилось відео зі студії “Нашого радіо”. У гості до журналістів завітала Оля Полякова, а її молодша колега, не втрачаючи можливості, вирішила поцікавитись – як артистці вдається мати такий добрий вигляд у своєму віці.

Разом з тим Анна Трінчер поцікавилась в Полякової, навіщо їй взагалі фільтри для фотографій, адже вона насправді така красива. Суперблондинка, своєю чергою, відповіла молодій колезі “міцним” слівцем.

Ти навіщо взагалі включила? Стоїть мала, б***ь, 20-річна, і розказує мені про фільтри. Коза, блін!

– з усмішкою на вустах відповіла на провокативне запитання Оля Полякова.

Анна Трінчер зробила комплімент відомій українській співачці Олі Поляковій
Анна Трінчер зробила комплімент відомій українській співачці Олі Поляковій

Українська актриса та співачка Анна Трінчер не полишила спроб нахвалити одну з найвідоміших українських співачок. Молода зірка припустила, що Оля Полякова може пити кров заради вічної молодості. Трінчер запитала, хто ж стає жертвами відомої артистки.

Полякова на цьому моменті не змогла стримати сміху й з такою самою усмішкою на вустах натякнула, що саме Трінчер може стати її наступною жертвою.

Загалом у студії панував хороший настрій, а наявність лайки на опублікованому молодою українською артисткою відео не свідчила про сварки чи непорозуміння. Компанія, яка була присутня на радіостанції, спокійно та з гумором спілкувалась. Можна припустити, що у цій компанії саме Анна Трінчер задає хороший настрій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини