Alyona Alyona стала мамою у Польщі та показала перше фото своєї дитини: довго приховувала надважливу подію

Відома українська реперка й артистка Alyona Alyona повідомила дуже хороші новини. За кордоном, де зараз і живе знаменитість, вона стала мамою. У мережі з'явились перші фотографії новонародженої дитини артистки

Alyona Alyona завоювала всеукраїнське визнання та популярність серед шанувальників завдяки своїй сміливій творчості. Сценічний образ і харизматичність реперки захоплює кожного, хто на неї дивиться. Втім, прихильники знаменитості цікавляться не лише професійним життям свого кумира, а й особистими деталями.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська реперка нещодавно повідомила дуже хороші новини. У Польщі вона стала хрещеною мамою для новонародженого малюка. Першими фотографіями зі своїм похресником знаменитість поділилась у мережі.

Alyona Alyona показала перші фотографії зі своїм похресником з Польщі
Alyona Alyona показала перші фотографії зі своїм похресником з Польщі

Хрестили новонародженого у польському місті Вісньова. Саме тут наразі перебувають друзі відомої української виконавиці, які запросили зірку стати хрещеною мамою для малюка.  Alyona Alyona похрестила хлопчика, зазначивши, що він – молодий, гарний, симпатичний.

Хрестини відбулись в одній з польських церков. У куми батьки новонародженого обрали одну пару хрещених – мамою стала Alyona Alyona, а ось її кум, церковний батько малюка, до слова, є поляком.

Alyona Alyona показала фотографії з хрестин свого нового похресника у Польщі
Alyona Alyona показала фотографії з хрестин свого нового похресника у Польщі

Знаменитість, розповідаючи історію про те, як стала хрещеною мамою, активно комунікувала зі своєю авдиторією. Alyona Alyona спитала в шанувальників, чи хрестили вони колись дитину. Крім того, відома українська реперка запропонувала підписникам відгадати – скільки ж разів вона вже ставала хрещеною мамою.

Нагадаємо, що раніше у мережі повідомляли, що хрещеною мамою стала Лілія Ребрик. На початку лютого поточного року відома українська ведуча та актриса поділилась хорошими новинами на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Зірка зауважила, що попри все життя переможе. Тепер у Лілії Ребрик є загалом шестеро похресників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини