“Можемо з’ясовувати стосунки, а тут діти”: Григорій Решетнік відверто прокоментував шлюб зі своєю дружиною

У новому інтерв'ю відомий український телеведучий відверто розповів про залаштунки свого шлюбу з коханою Христиною. На перший погляд зіркова пара, здавалося б, має гармонійні стосунки

Один з найвідоміших українських телеведучих свого часу здобув просто шалену популярність. Найкраще Григорія Решетніка знають фанати успішного реаліті-шоу “Холостяк”, адже вже багато років зірку телебачення вважають українським купідоном. Знаменитість з усіх сил допомагає іншим побудувати щасливі стосунки, тому шанувальники активно цікавляться особистим життям самого Григорія Решетніка.

На запитання про стосунки зі своєю дружиною відомий телеведучий відповів у новому інтерв’ю для передачі “Неймовірна правда про зірок” на СТБ. Так, Григорій Решетнік висловився про шлюб з дружиною Христиною та зазначив: його кохана – дуже емоційна й палка.

Григорій Решетнік розповів про стосунки зі своєю коханою дружиною
Григорій Решетнік розповів про стосунки зі своєю коханою дружиною

Знаменитість у коментарі для журналістів зауважив, що постійний стрес через повномасштабну війну не оминув і їхню родину. Коли нерви здають, а емоційне напруження стає нестерпним, між Григорієм Решетніком та його дружиною може пробігти кішка. Тоді, зізнається український ведучий, виникають сварки.

Іноді переходимо на підвищені тони, можемо з’ясовувати стосунки, а тут діти. Христинка дуже емоційна. Вона вибухає одразу – і все летить квартирою

– прокоментував Григорій Решетнік.

Відомий український телеведучий розповів про стосунки зі своєю коханою дружиною
Відомий український телеведучий розповів про стосунки зі своєю коханою дружиною

Крім того, Григорій Решетнік висловився про питання виїзду. Так, після 24 лютого минулого року багато жінок з дітьми виїхали за кордон, а чоловіки тим часом залишились у своїх домівках в Україні. Втім, Христина Решетнік з дітьми вирішили не виїжджати з рідної країни, адже, зізнається ведучий, вони вважають, що у найскладніші моменти родина мусить залишатись поруч.

Відомий український телеведучий зауважив, що вони не позиціюють себе героями через те, що залишаються вдома. Григорій Решетнік з дружиною впевнені, що попри всі складнощі та емоційне навантаження такі надскладні часи найближчі люди мають підтримувати одне одного й бути поруч.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини