“Діагностували важку форму”: Андрій Данилко скасував усі концерти Вєрки Сердючки в Європі через хворобу

У команді відомого українського артиста розповіли про ускладнення хвороби, через яку знаменитість скасував концерти в Європі. У Данилка стався крововилив у голосову зв'язку

Відомий український співак і творець легендарного сценічного образу Вєрки Сердючки після початку повномасштабної війни в Україні продовжив займатись своєю професійною діяльністю. Знаменитість виступає з концертами у різних країнах за кордоном, а на весну в Андрія Данилка був запланований європейський тур.

Втім, повідомили нещодавно на сайті з продажу концертних квитків у країнах Балтії Piletilevi, виступів Вєрки Сердючки найближчим часом не відбудеться. Через хворобу відомий український артист скасував концерт у Таллінні, який було заплановано на 5 березня.

Андрій Данилко скасував концерт у Таллінні через хворобу
Андрій Данилко скасував концерт у Таллінні через хворобу

В офіційному повідомленні про скасування концерту йдеться про те, що знаменитість хворіє на важку форму ларингіту, але попри труднощі вже найближчими днями команда українського артиста повідомить про нову дату його концерту. Разом з тим, організатори перепросили за незручності та пообіцяли, що все відбудеться – лише Данилкові потрібно одужати.

У Данилка діагностували важку форму ларингіту. У зв’язку із цим весь європейський тур відклали за призначенням лікаря

– повідомили організатори.

Нагадаємо, що про хворобу Андрія Данилка раніше також говорило естонське видання Limon. Журналісти, посилаючись на джерело у команді відомого українського артиста, заявили, що на тлі ларингіту в знаменитості стався крововилив у голосові зв’язки. Ба більш, у коментарі для естонського медіа представники Андрія Данилка наголосили, що з таким станом здоров’я жартувати не можна.

Андрій Данилко лікується від ларингіту
Андрій Данилко лікується від ларингіту

У мережі повідомляють, що попередньо концерти Андрія Данилка будуть перенесені на два місяці. Втім, наразі офіційної інформації ще немає. Більш того, сам відомий український артист також ще не коментував свого стану здоров’я та ніяк не висловлювався про захворювання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини