Лобода виставила на продаж свій шикарний особняк у москві: як виглядає дім та скільки зірка за нього просить

Відома українська співачка нещодавно оголосила продаж свого московського особняка. Як виглядає оселя, в якій знаменитість раніше проводила багато часу й за що знаменитість просить таку кругленьку суму?

До 24 лютого 2022 року знаменита співачка Світлана Лобода будувала кар’єру на дві країни. Ба більш, чимало шанувальників навіть не здогадувались, що насправді артистка – українка. Втім, початок повномасштабної війни поставив крапку в російській кар’єрі для багатьох знаменитостей. Лобода належить до цієї групи.

З самого початку зірка засудила дії російської армії на території рідної країни. За це влада сусідньої країни заборонила артистці в’їзд до росії на 50 років. Тепер стало відомо, що Світлана Лобода продає будинок у російській столиці. Які деталі відомі сьогодні?

Лобода продає будинок у москві

У мережі повідомили, що відома українська співачка вирішила продати свій шикарний особняк. Крім того, будинок можна винаймати за мільйон рублів на місяць. В оголошенні вказано, що продається не лише оселя безпосередньо, а й величезна прилегла земельна ділянка розміром в 1 гектар. Придбати особняк пропонує одразу декілька агентств з нерухомості, повідомляють росЗМІ.

Як виглядає будинок Світлани Лободи у москві
Як виглядає будинок Світлани Лободи у москві

У будинку, який продає відома українська співачка, загалом є три поверхи. На них розташовуються чотири спальні, декілька ванних кімнат, дві їдальні, а також – вітальня з переходом в скромний, але комфортний басейн. В особняку артистка також є тренажерна зала, більярдна кімната з баром. Усі свої наряди Лобода складала у цілих двох гардеробних. Також, повідомляють у мережі, в будинку зірки є джакузі, кабінет, бібліотека і пральня.

Також на прилеглій до будинку території розміщується парковка, яка розрахована на 12 авто. Також у будинку Лободи є гараж на три легкові автівки, який поєднаний з будиночком для персоналу. У дизайнерському саді росте понад 300 дерев, а до того ж є ставок, де живуть японські коропи.

Будинок Світлани Лободи в москві продають
Будинок Світлани Лободи в москві продають

Коштує вишуканий особняк відомої артистки близько 650 мільйонів рублів.

Втім, відома українська співачка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм спростувала новини з російських медіа. Так, Світлана Лобода зауважила, що навіть не здогадувалась, що в неї у москві є особняк. Проте, за наявності відповідних документів, які підтверджують те, що вона – господарка будинку, артистка готова продати оселю, а кошти передати українській армії.

Світлана Лобода спростувала продаж будинку
Світлана Лобода спростувала продаж будинку

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини