Майже за все платить він, а вона – дарує презенти: дівчина Остапчука розповіла, як вони ділять сімейний бюджет

Нова молода дівчина відомого українського шоумена Володимира Остапчука розповіла про те, як вони з коханим розподіляють витрати у своїй новоспеченій родині

Після двох років шлюбу відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук розлучився з Христиною Горняк. Знаменитість довго не ходив самотній і дуже скоро знайшов нове кохання. Відносно нещодавно стало відомо, що Остапчук почав зустрічатись з Катериною Полтавською, журналісткою з Києва. Хоча новоспечена зіркова парочка не коментує свої стосунки, за їхнім особистим життя уважно стежать.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина часто спілкується зі своїми підписниками й відповідає на питання шанувальників. Цього разу фанати у блозі Катерини Полтавської поцікавились, як влаштований сімейний бюджет дівчини та її нового бойфренда.

Катерина Полтавська зізналась, чи є у неї з Остапчуком сімейний бюджет
Катерина Полтавська зізналась, чи є у неї з Остапчуком сімейний бюджет

Дівчина не приховувала правди й чесно розповіла, хто в їхній молодій родині за що відповідає. За зізнанням Катерини Полтавської, за більшість витрат відповідає Володимир Остапчук, втім й дівчина іноді вкладає гроші в родину.

Нова кохана українського шоумена та телеведучого детально пояснила своїм шанувальникам, хто й на що витрачає гроші, коли питання стосується, наприклад, спільного відпочинку або іншого способу провести разом час.

За квартиру, комунальні, продукти, заклади, відпочинок платить він. Якщо разом йдемо на манікюр чи в зал, то теж він (якщо окремо, то кожен за себе, але я за двох іноді можу заплатити). Якщо йду сама в супермаркет, то плачу сама

– прокоментувала дівчина.

Нова дівчина Володимира Остапчука зізналась, хто більше витрачає в їхній родині
Нова дівчина Володимира Остапчука зізналась, хто більше витрачає в їхній родині

Разом з тим, додала Катерина Полтавська, вони з коханим часто тішать одне одного несподіваними подарунками. Дівчина зізналась, що завжди намагається порадувати свого бойфренда коштовними презентами, які точно йому сподобаються.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини