Катерина Репяхова розповіла, що ворожка нагадала Павліку ще один шлюб: “5 жінок, а я четверта”

Катерина Репяхова приголомшила своїх прихильників у соціальній мережі відвертою заявою. Як виявилося, якась ворожка нагадала Віктору Павліку ще одну дружину.

Відомо, що Віктор Павлік одружився з Катериною Репяховою, яка стала йому вже четвертою дружиною. Однак, загадкова ворожка нагадала чоловікові п’яту дружину, яка буде в нього після розлучення з Катериною. Про це дівчина розповіла у соціальних мережах.

Віктор Павлік – це артист, про особисте життя якого постійно розмовляють. В нього вже чотири шлюби за плечима і від кожної з дружин є дитина. Павлік зі своєю третьою дружиною розлучався з дуже великим галасом тому, що він покинув Лору Созаєву заради стосунків з теперішньою дружиною Катериною Репяховою.

Катерина Репяхова розповіла про майбутню дружину Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла про майбутню дружину Віктора Павліка

Жінка довгий час поливала брудом новоспечену пару, а Катерина навіть подавала на неї до суду. Після цього жінка заспокоїлася, але помиритися парі не вдалося навіть після того, як спільний син екс-подружжя помер після боротьби з онкологічним захворюванням. Вони досі не підтримують зв’язок.

Станом на зараз, чоловік знаходиться у щасливому шлюбі з молодою Катериною Репяховою. Дівчина постійно публікує подробиці з їхнього особистого життя, а прихильники жартують як над Віктором Павліком, так і над самою Катериною Репяховою.

Катерина Репяхова зізналась, що ворожка наворожила її чоловікові нову дружину

Дизайнерка любить відповідати на запитання своїх прихильників, а на цей раз Катерина запропонувала прихильниками пригадати чутки, які вони чули про неї та її чоловіка, а вона зізнається, правда це, чи ні. Один з прихильників запитав, чи правда те, що у Віктора Павліка має бути ще одна дружина. Як виявилося, це були зовсім не чутки, а чиста правда:

“Ворожка наворожила чоловікові 5 жінок, а я четверта”, – каже Катерина Репяхова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини