“Є свої особисті причини”: Злата Огнєвіч зізналась, чому попри велике бажання вона не має дітей та чоловіка

Головна героїня другого сезону "Холостячки" й відома українська співачка Злата Огнєвіч пояснила, чому вважає некоректними запитання про родину, заміжжя та дітей

Злата Огнєвіч свого часу стала учасницею другого сезону популярного реаліті-шоу “Холостячка”. У фіналі проєкту знаменитість обрала переможцем Андрія Задворного, втім незабаром після завершення шоу пара розійшлась. Сьогодні артистка залишається самотньою, через що провокує багато питань про своє особисте життя. Так, чимало шанувальників активно цікавляться, чи є у Злати Огнєвіч коханий.

У новому інтерв’ю відома українська співачка відповіла на ці запитання. Ба більш, артистка зізналась, чому насправді вважає таку цікавість некоректною та навіть неприйнятною. За словами Злати Огнєвіч, той факт, що всі навколо постійно спостерігають за її особистим життям, дуже бентежить.

Злата Огнєвіч відповіла на найцікавіші запитання про своє особисте життя
Злата Огнєвіч відповіла на найцікавіші запитання про своє особисте життя

У новому випуску подкасту “Олега Френди” на YouTube-сторінці українського каналу “Дом” Злата Огнєвіч нагадала, що щастя завжди любило тишу, тому вона не розуміє, навіщо всюди й постійно говорити про особисте.

Знаменитість впевнена, що постійне бажання обговорити чуже особисте життя – це забобони та стереотипи суспільства. Злата Огнєвіч наголосила, що в кожної жінки можуть бути різні причини, чому вона не народжує, так само як і кожна людина може не одружуватись чи не виходити заміж з власних обставин.

То навіщо лізти із цими питаннями? Яка вам справа до того, чому в мене досі немає дітей? У таких випадках я говорю так: “Я обов’язково розповім вам, коли народжу дитину або вийду заміж”

– прокоментувала артистка й додала, що вважає, що її особисте життя – лише її справа.

Відома українська артистка зізналась, що подібний менталітет вважає пережитком минулого, який не слід тягнути в майбутнє. До того ж, зауважила Огнєвіч, вона дуже хоче народити дитину, аби прищепити їй власні цінності.

Злата Огнєвіч прокоментувала своє особисте життя
Злата Огнєвіч прокоментувала своє особисте життя

До слова, артистка також висловилась про своїх колишніх. Злата Огнєвіч зізналась, що чоловіки, яких вона кохала – її особистий вибір, а отже й засуджувати чи публічно критикувати нікого не збирається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини