“Я за двох іноді можу заплатити”: нова дружина Володимира Остапчука зізналася, як вони ділять гроші

Нова дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська зізналася, як пара ділить сімейний бюджет у стосунках. Як виявилося, частину витрат дівчина може взяти на себе.

Ні для кого не секрет, що Володимир Остапчук, після несподіваного розлучення з Христиною Горняк, давно будує спільне життя з журналісткою Катериною Полтавськом попри те, що пара не поспішає публікувати спільні фотографії або розповідати про себе. Катерина Полтавська розповіла, як вони з Володимиром Остапчуком ділять сімейний бюджет та чи є він в них взагалі.

Катерина, як і всі блогери, вирішила поспілкуватися зі своїми прихильникам у форматі питання-відповідь. Один з прихильників запитав дівчину, як вони розділяють сімейний бюджет. Дівчина пожартувала, що Володимир витрачає гроші на всі її забаганки, але потім розповіла, що вона теж непогано заробляє і може собі дозволити заплатити за двох або робити коштовні подарунки.

Катерина Полтавська зізналася, як вони з Остапчуком ділять сімейний бюджет
Катерина Полтавська зізналася, як вони з Остапчуком ділять сімейний бюджет

Не дивлячись на це, в пари немає чітко сформованого саме сімейного бюджету. Володимир Остапчук платить за всі спільні процедури та походи до ресторанів, платить за квартиру, купує продукти і багато іншого, враховуючи спільні розваги. Катерина, в свою чергу, іноді може заплатити за все сама, а якщо ходить сама в магазин, то також оплачує покупки самостійно.

“Якщо ми йдемо разом на манікюр чи в зал то він платить, якщо ходимо окремо, тоді кожен платить сам за себе, іноді я за двох можу заплатити”, – каже Катерина Полтавська.

Блогерка та журналістка також розповіла, що вони люблять дарити одне одному подарунки, що коштують не маленьких грошей, тому на радісних емоціях своєї другої половинки вони взагалі не економлять.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини