“Чого лізти з цими питаннями”: екс-холостячка Злата Огнєвіч різко відреагувала на питання про шлюб та дітей

Українська співачка Злата Огнєвіч часто в Мережі зіштовхується з питаннями стосовно її шлюбу та дітей. Дівчина різко негативно відповідає та такі питання.

Українська співачка Злата Огнєвіч після участі у проєкті “Холосятчка” досі не розповідає про своє особисте життя та стосунки. Дівчина розповіла, як вона ставиться до своїх колишніх чоловіків та до запитань про шлюб та дітей. Співачка зізналася, що їй дуже не подобається така безтактність з боку простих людей.

Злата розповіла, що зараз її серце ніхто не ображає і якщо їй буде що розповісти, то вона обов’язково це зробить, але вона не вважає за потрібне афішувати всі подробиці свого особистого життя. Крім цього, вона не тримає образ на своїх колишніх чоловіків і дуже дякує їм за той досвід, який вони принесли в її життя. Колишні чоловіки показали, як бути не повинно у стосунках і тепер вона чітко розуміє, які стосунки та якого чоловіка вона хоче бачити біля себе.

“Я бажаю своєму колишньому щастя, я зла не бажаю, просто я зробила свої висновки і вони не зміняться”, – каже співачка.

Злата Огнєвіч розповіла, як ставиться до питань про шлюб та дітей
Злата Огнєвіч розповіла, як ставиться до питань про шлюб та дітей

Також дівчина розповіла про те, як вона ставиться до запитань про шлюб та дітей. На думку Огнєвіч, це найбезтактніше запитання, яке тільки може бути. Люди не розуміють, що причини можуть бути різними і вона не хоче пояснювати кожному, чому в неї досі немає дітей.

“Це патерний шаблон у суспільста. В кожної людини є свої особисті причини, чому не заміжня, чому немає дітей. Є такі жінки, яким здоров’я не дозволяє, або якісь комплекси. Яка вам справа, чого в мене немає досі дітей? Таке моє життя. Це не ваша справа. Я завжди кажу в такому випадку, що я обов’язвого розповім, якщо вийду заміж або народжу дітей”, – додає співачка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини