Блогерка, студентка і гордість батька: де живе та чим займається донька Олександра Педана Валерія

Донька Олександра Педана нічим не відстає від свого зіркового батька. Дівчинка активно займається блогерством, навчається та окремо живе від батьків.

Зараз Валерія Педан займається блогерством та стала справжньою зіркою на You-Tube. Вони з батьком ведуть спільний проєкт, який допомагає майбутнім абітурієнтам визначитися, ким вони хочуть стати в майбутньому та як обрати для себе саме ту професію, яка буде приносити задоволення від життя.

Крім цього, Олександр та Валерія розповідають, що основна їхня мета – зробити так, щоб якомога більше молоді залишалися в Україні задля підняття економіки країни.

Дівчинка народилася 25 березня 2005 року. Зараз Валерії вже 17 років і вона досить доросла для свого віку. Донька Олександра самостійно обрала собі спеціальність та визначилася з тим, ким вона хоче стати в майбутньому. Зараз Валерія навчається в приватному навчальному закладі і батьки Валерії були зовсім не проти цього тому, що подружжя давно відкладало на навчання своєї доньки гроші, тому вона не хотіла, щоб Валерія займала бюджетне місце, яке може дістатися тій дитині, чиї батьки не мають можливості оплатити навчання.

Олександр Педан розповів, чим займається його донька
Олександр Педан розповів, чим займається його донька

Дівчинка навчається на соціології. Педан не приховує, що він дуже сильно пишається своєю донечкою, адже, Валерія сама обрала для себе спеціальність, самостійно розповіла про навчальний заклад саме в Україні. Олександр дотримується думки, що в Україні й справді найкраща освіта, тому рішення доньки навчатися саме в Україні стало для нього найкращою новиною.

Відомо, що Валерія Педан закінчила школу із золотою медаллю, склала спеціальний тест для вступу в університет на 177 балів, а також, вже окремо живе від батьків та займається самостійним життям попри свій молодий вік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини