Гардероб не влазить в шафу: Даша Квіткова виділила для одягу окрему кімнату і показує в ній трендові образи

Блогерка та колишня дружина Микити Добриніна Даша Квіткова любить показувати прихильникам своє життя. Не стає винятком її гардероб, для якого дівчина виділила окрему кімнату.

В соціальних мережах зірки часто ведуть постійні рубрики, під час яких по-різному проводять комунікацію зі своїми прихильниками. В Instagram це формат питання-відповідь, в  Telegram – опитування, або можливість висловити свою думку в коментарях, попросивши прихильникиків написати, що вони думають про те чи інше явище або подію.

Соціальна мережа ТікТок може скласти конкуренцію всім соціальним мережам. Справа в тому, що різноманітність рубрик в цьому додатку – нескінченна, і зірки впевнено ними користуються. Не стала винятком і Даша Квіткова. Інфлюєнсерка та блогерка часто публікує відео рубрики “Get ready with me”, що означає “Збираймося зі мною”. На відео дівчата або хлопці збирають для себе образ, щоб відвідати ресторан, спортзал або інші місця.

Даша Квіткова показала свій гардероб
Даша Квіткова показала свій гардероб

До прикладу, Даша показує дві пари штанів та запитує в прихильників:

“Як ви думаєте, які кращі?”

А потім обирає ті, які подобаються їй і доповнює образ іншим одягом, аксесуарами та паралельно щось розповідає. Такі відео блогерка знімає в своїй гардеробній, під яку вона виділила окрему кімнату, щоб було зручно зберігати всі свої речі.

Прихильникам подобається спостерігати, як Даша збирається виходити з дому та пишуть в коментарях, яка річ пасувала б більше до її образу, але вона її чи відклала, чи не захотіла. Не забувають прихильники писати й про відмінний смак та фігуру дівчини, адже, після розлучення Даша схудла, стала краще виглядати і почала багато посміхатися.

Даша Квіткова показала свою гардеробну, розміром з кімнату
Даша Квіткова показала свою гардеробну, розміром з кімнату

Крім позитивних коментарів, не обійтися й без негативних. Деякі прихильники досі згадують про її розлучення, хтось каже, що вона занадто худа і схожа на скелет, але блогерка на ці коментарі не звертає увагу та продовжує вести свої соціальні мережі.

Популярне

Подібні новини