В Олі Цибульської забрали автомобіль у Києві, а вона подумала, що поцупили: “Приїхала шукати свою манюню”

Відома українська співачка Оля Цибульська розповіла про свою ранкову й не дуже приємну пригоду. Популярна артистка залишилась без машини прямо посеред столиці

Українська артистка Оля Цибульська здобула широку популярність не лише завдяки своїй основній професійній діяльності. На відміну від багатьох своїх колег, зірка активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Так, наразі можна з упевненістю сказати, що найвідданіші шанувальники Олі Цибульської знають свого кумира на рівні близьких друзів.

Нещодавній ранок відомої української співачки почався з пригоди – важко назвати її веселою, але цікавою точно можна. Оля Цибульська, прокинувшись, з’ясувала, що її автомобіль відвезли на штрафмайданчик. Виявляється, що знаменитість порушила правила дорожнього руху й припаркувалась у неправильному місці.

Оля Цибульська повідомила, що її автомобіль відвезли на штрафмайданчик
Оля Цибульська повідомила, що її автомобіль відвезли на штрафмайданчик

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Оля Цибульська зізналась, що у додатку “Київ Цифровий” їй надійшло сповіщення про евакуацію автівки. Артистка зазначила, що могла б надумати собі зайвого, якби не цей зручний столичний додаток у телефоні.

Насправді круто, що зараз є оця система “Київ Цифровий”, в якій прийшло повідомлення, що я не там припаркувалась, тому що інакше я б подумала, що його [автомобіль – прим. ред.] поцупили

– зізналась Оля Цибульська.

Після того, як артистка з’ясувала, що її автомобіль знаходиться на штрафмайданчику, вона мусила підтвердити свою особистість фотографією документів, а також сплатити штраф за неправильне паркування – 2000 гривень. Оля Цибульська зізналась, що завдяки продуманій цифровій системі всі процеси виконати набагато легше. Зірка пригадала, що у Будапешті вона витратила цілих два тижні, аби записатись до алерголога й отримати екстрені медикаменти.

Оля Цибульська показала процес повернення свого автомобіля зі штрафмайданчика
Оля Цибульська показала процес повернення свого автомобіля зі штрафмайданчика

Навіть таку, здавалося б, прикру ситуацію артистка обернула у позитив. Так, наприклад, коли Оля Цибульська забирала автомобіль, то зробила милу й радісну фотографію з поліціянтами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини