“У Вови хороший смак”: друг Остапчука розповів про його розлучення з Горняк та стосунки з молодою дівчиною

Тільки-но відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук розлучився, як уже почав нові стосунки. Друг знаменитості розповів цікаві деталі з його особистого життя

Особисте життя відомого українського шоумена й телеведучого цікавить чи не всіх його шанувальників. Ба більш, саме ця тема останнім часом є найбільш обговорюваною в українському шоубізнесі. Так, восени 2022 року стало відомо, що Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною після двох років шлюбу.

Пізніше артист почав нові стосунки. Попри те, що на особистих сторінках новоспечена парочка свого кохання не приховує, офіційно ні Остапчук, ні Полтавська, його нова дівчина, нічого не розповідали та не коментували.

Нова дівчина Володимира Остапчука показує на своїй сторінці деталі стосунків з шоуменом
Нова дівчина Володимира Остапчука показує на своїй сторінці деталі стосунків з шоуменом

У новому інтерв’ю для української програми “ЖВЛ” відомий блогер та хороший друг Володимира Остапчука Кирило Скачков прокоментував його особисте життя. Чоловік зізнався, що насправді шоумену було непросто пережити розлучення зі своєю дружиною.

Друг телеведучого наголосив, що Остапчук та Христина Горняк мали багато спільних планів на майбутнє, втім не змогли їх втілити разом. За словами Скачкова, його друг важко пережив цей період.

Разом з тим, зізнався український блогер, він вже встиг познайомитись з новою дівчиною Володимира Остапчука. Хоча чоловік не називав імен, стало зрозуміло, що мова йде про журналістку з Києва Катерину Полтавську, з якою шоумен навіть встиг з’їхатись в одну квартиру.

Так, Кирило Скачков зазначив, що вже встиг познайомитись з обраницею свого друга та зазначив, що дівчина є дуже милою. Знаменитість у новому інтерв’ю зазначив, що дуже радий за свого друга, адже бачить, який він щасливий.

Бажаю їм щастя. У Вови хороший смак

– прокоментував Кирило Скачков в інтерв’ю для “ЖВЛ”.

Друг Володимира Остапчука розкрив подробиці його особистого життя
Друг Володимира Остапчука розкрив подробиці його особистого життя

Нагадаємо, що вперше відомий український телеведучий відгуляв весілля з Оленою Войченко, яка подарувала йому двох дітей. Розлучення експодружжя стало скандальним, адже колишня дружина знаменитості звинувачувала Остапчука в зрадах з Горняк, якій чоловік зробив пропозицію майже одразу після розлучення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини