“Боже, бережи мене від альфонсів”: колишня Вови Остапчука Христина Горняк зізналась, чи платить за чоловіків

Колишня дружина відомого українського шоумена й телеведучого зізналась, яку фінансову модель у стосунках між чоловіком та жінкою вважає ідеальною для себе

Христина Горняк останнім часом дуже активно веде свою особисту сторінку у соцмережі Інстаграм. Зі своїми шанувальниками ексдружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука намагається завжди бути відвертою та чесною. Так, наприклад, зірка завжди рада з ними поспілкуватись та відповісти на запитання, які дуже цікавлять багатьох підписників.

Нещодавно на своїй сторінці у соцмережі Горняк прокоментувала своє ставлення до грошей. Блогерка, відповідаючи на запитання своїх шанувальників, висловилась про фінансову модель. Ексдружина Остапчука також зізналась, яку б хотіла бачити у своїх майбутніх стосунках з чоловіком.

Колишня кохана відомого українського телеведучого Остапчука відповіла на запитання фанатів
Колишня кохана відомого українського телеведучого Остапчука відповіла на запитання фанатів

Блогерка та нотаріусиня влаштувала у своєму блозі рубрику “запитання-відповідь”, а один з підписників вирішив поцікавитись у знаменитості, чи платила вона колись за “гарного хлопця”. Блогерка жартома зазначила, що зараз якраз прямує до такого “кавалера” на своєму власному кабріолеті.

Ой, Боже, бережи мене від альфонсів. Не сплутати б з альфа-самцями. Але, якщо без жартів, то я більше за класичну фінансову модель в стосунках

– прокоментувала Христина Горняк.

Знаменитість також з гумором додала, що особливо цікавим є той факт, що це запитання їй поставив хлопець.

Христина Горняк-Остапчук зізналась, яка фінансова модель у стосунках для неї є ідеальною

Христина Горняк-Остапчук зізналась, яка фінансова модель у стосунках для неї є ідеальноюНагадаємо, що раніше, коли Володимир Остапчук та Христина Горняк ще перебували у шлюбі, вони не тримали в секреті від шанувальників, як розподіляють витрати у своїй родині. Так, блогерка та нотаріусиня завжди дотримувалась позиції, що кожна жінка мусить бути самостійною та не залежати від інших. Втім, вважає Христина Горняк, якщо вона перебуває у шлюбі, то забезпечувати її має чоловік.

Ще до початку повномасштабної війни, коли знаменитість перебувала у шлюбі зі своїм колишнім чоловіком, вона розповідала, що на місяць витрачає близько 50-60 тисяч гривень. Варто також нагадати, що Володимир Остапчук і Христина Горняк до весілля укладали шлюбний договір, згідно з яким, половина майна перейде після розлучення дівчині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини