“Копія мами”: дружина Сергія Бабкіна Сніжана показала свого 16-річного сина від першого шлюбу

Дружина Сергія Бабкіна Сніжана Бабкіна показала в соціальних мережах свого вже дорослого сина від першого шлюбу. Хлопчик став справжньою копією матері.

Дружина відомого харківського музиканта Сніжана Бабкіна не відстає від своїх колег по цеху і активно веде сторінки у соціальних мережах. Жінка ділиться фотографіями зі свого особистого життя, розповідає цікаві історії та багато іншого. Цього разу дружина Бабкіна поділилася фотографією вже дорослого 16-річного сина, який надзвичайно схожий та матір.

На фото Сніжана з усмішкою позує в обіймах свого сина разом з букетом квітів в руках. Такий подаруночок вона отримала від Артура (ім’я сина) на 8 березня. Прихильники помітили, що хлопець дуже гарно виглядає і сильно схожий на матір. Користувачі Мережі не забарилися і почали засипати компіментами сина з мамою.

“Ваша копія, дуже гарний, прям як мама”, – пишуть прихильники.

Сніжана Бабкіна показала свого дорослого сина
Сніжана Бабкіна показала свого дорослого сина

До слова, Артур – син Сніжани від першого шлюбу. З Сергієм Бабкіним в подружжя народилося двоє дітей: донька Веселина в 2010 році та син Єлисей в 2019 році.

Нещодавно Сніжана поділилася з прихильниками своїм улюбленим хобі. Бабкіна надзвичайно сильно любить збирати гриби, це її особлива місія і похід за грибами в неї проходить супер відповідально. На фотографії, яку показала жінка, видно, на скільки вона щаслива та задоволена збором лісних друзів разом зі своїм чоловіком.

Сніжана Бабкіна показала свій відпочинок
Сніжана Бабкіна показала свій відпочинок

Одяг для походу пара обрала відповідний. Сніжана одягнула чорну куртку з щільним капюшопом, а Бабкін обрав для себе спортивну куртку синього кольору, зелені рукавички та фірмовий капелюх світло-коричневого відтінку. В серію своїх фото Сніжана додала фото різних грибочків, які вона побачила на своєму шляху.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини