“Можна відміняти 8 березня”: Тарас Цимбалюк показав, як проводить час з коханою Готочкіною

Тарас Цимбалюк вже тривалий час будує стосунки зі своєю новою дівчиною, якою стала Світлана Готочкіна. Чоловік активно показує, як вони проводять час.

Відомий український актор та зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” Тарас Цимбалюк вже тривалий час будує стосунки зі Світланою Готочкіною. На початку стосунків пара активно приховувала свій тісний зв’язок, але через деякий час Тарас почав говорити про Світлану на інтерв’ю, а тепер – публікує спільні фотографії та показує, як проводить час з новою коханою.

Під час одного з інтерв’ю Тарас говорив, що не хоче розповідати про свої стосунки через те, що він людить тишу і гармонію, саме тому він не вважає за потрібне активно показувати свої стосунки. З часом все змінюється і тепер актор зовсім не проти показувати фото Світлани.

Тарас Цимбалюк показав фотографію на честь 8 березня. Світлана з маскою на обличчі, а чоловік лежить з оголеним торсом у ліжку та дивиться в телефон. Також чоловік по-своєму привітав всіх жінок з 8 березня, зауваживши, що можна скасувати це свято, але вітати своїх жінок з цим святом потрібно кожного року.

Тарас Цимбалюк показав, як проводить час з коханою
Тарас Цимбалюк показав, як проводить час з коханою

“Можна відміняти восьме березня… можна переносити це свято… Але кожна жінка – це окраса людства, і це потрібно пам’ятати щодня. Бережіть своїх жінок! Саме вони роблять нас справжніми чоловіками! На фото – моя”, – пише Цимбалюк.

Прихильники в коментарях підтримати чоловіка і також написали декілька приємних слів на честь жіночого свята:

  • “Я вас і так обожнюю, а після цих слів ще більше. Пощастило вашій дівчині!”,
  • “8 березня завжди буде жіночим святом, його потрібно святкувати, а не переносити або відміняти. Це всесвітнє свято, а не тільки свято в росії”,
  • “Вітаю вашу дівчинку зі святом! Бажаємо здоров’я, гармонії, кохання та перемоги”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини