Злата Огнєвіч відреагувала на критику Єфросиніної та Полякової у свій бік: “Можу їм побажати лише мудрості”

Відома українська співачка у новому інтерв'ю висловилась про непорозуміння, що виникли між нею та колегами. Раніше Єфросиніна й Полякова пригадали, як артистка критикувала їх за відмову переходити на українську мову

На початку цього року навколо відомої української співачки Злати Огнєвіч розгорівся скандал. Так, зіркові колеги знаменитості Маша Єфросиніна та Оля Полякова, не називаючи імен, але висловлюючись дуже чітко, розкритикували артистку. Річ у тім, що торік Злата Огнєвіч критикувала зірок за те, що вони відмовляються переходити на українську. Крім того, знаменитість висловилась про артистів за кордоном.

У новому інтерв’ю для “ЖВЛ” відома українська співачка та учасниця другого сезону “Холостячки” пояснила, що насправді мала на увазі та прокоментувала критику у свій бік Єфросиніної та Полякової. Огнєвіч зізналась, що навіть не очікувала такої реакції.

Злата Огнєвіч відповіла на критику Олі Полякової та Маші Єфросиніної
Злата Огнєвіч відповіла на критику Олі Полякової та Маші Єфросиніної

Артистка зауважила, що була приголомшена коментарями зірок у свій бік. Огнєвіч також зазначила, що здивована тим, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна на момент критики не змогли об’єктивно оцінити самих себе та безпосередньо Злату.

Вони дуже гарні жінки, успішні, дієві. І я можу їм побажати лише мудрості

– зазначила артистка.

Крім того, Злата Огнєвіч вирішила розставити всі крапки над “і” й пояснити, що саме мала на увазі у дописі, за який на неї образились колеги. За словами артистки, тоді мова йшла про українських співаків та співачок, які після довгого перебування за кордоном повернулись до України та почали роз’їжджати країною з благодійними концертами. Знаменитість здивувалась, чому образилась Єфросиніна, адже її зірка не вважала артисткою.

Нагадаємо, що у липні минулого року на особистій сторінці Злати Огнєвіч у соціальній мережі Інстаграм з’явилось звернення до зіркових колег. Знаменитість зауважила, що спостерігає за тим, як артисти, повернувшись через пів року повномасштабної війни до України, почали приїжджати з концертами на фронт. Огнєвіч саркастично зауважила, що краще пізно, ніж ніколи.

Злата Огнєвіч розкритикувала артистів, які були за кордоном
Злата Огнєвіч розкритикувала артистів, які були за кордоном

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини