“Типу поспали і на роботу”: Катерина Осадча показала свій зовнішній вигляд після безсонної ночі

Зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча розповідає своїм прихильникам про подробиці особистого життя. Зірка показала, як вона виглядає після безсонної ночі.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча активно веде соціальні мережі та показує прихильниками себе у будь-якому вигляді. Цього разу жінка показала, як вона виглядає після безсонної ночі.

Справа в тому, що у столиці цілу ніч були повітряні тривоги і в зв’язку з цим Катерина Осадча не могла спокійно спати. Не дивлячись на такий стрес на недосип, телеведуча з самого ранечку поїхала на зйомки і показала, як вона виглядає після безсонно проведеної ночі. На фото, яке опублікувала Катерина, вона вже зі свіжими макіяжем. Навіть неможливо подумати, що телеведуча майже всю ніч не спала.

“І ніби не було безсонної ночі”, – написала Катерина Осадча.

Катерина Осадча показала, як виглядає після безсонної ночі
Катерина Осадча показала, як виглядає після безсонної ночі

Перед цим, Катерина Осадча показала прихильникам свій маєток, в якому вона проживає разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим та дітьми. На фото можна побачити просторий басейн, доволі великий будинок та ідеальний дитячий майданчик з дерев’яною великою машинкою для її маленьких синів, де вони зможуть бачитися кожного дня.  Телеведуча розповіла, що вони планують незабаром відкривати басейн на території будинку, і ніхто не зможе стати на заваді цим планам.

“Скоро басейн відкриємо і ніяка рус**ня не стане на заваді”, – пише Катерина Осадча.

Катерина Осадча показала свій маєток
Катерина Осадча показала свій маєток

Трішки згодом, ці пости соціальна мережа інстаграм вирішила видалити зі свого медіа-простору, але жінка не здавалася та повторила свої інстаграм-сторіс з тими самими словами. Інші прихильники пораділи за телеведучу та побажали їй всього найкращого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини