“Хочу зрозуміти”. Маші Єфросиніній стало нудно в шлюбі з Тимуром Хромаєвим: зірка взяла ситуацію у свої руки

Українська ведуча та благодійниця давно перебуває у шлюбі з коханим Тимуром Хромаєвим, тому вирішила перевірити, чи все ще подобається іншим чоловікам

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна побудувала приголомшливу кар’єру та щасливі стосунки. Разом зі своїм коханим чоловіком зірка виховує двох дітей. Кохання зірки з Тимуром Хромаєвим пройшло багато випробувань, втім найголовніше – з кожним роком почуття лише міцнішали. У нещодавньому випуску YouTube-шоу “Дорослі дівчата” Маша Єфросиніна зізналась, що зареєструвалась у додатку для знайомств Tinder.

Так, знаменитість створила акаунт виключно в експериментальних цілях, адже хотіла зрозуміти, чи звертає на неї увагу протилежна стать.

Маша Єфросиніна зізналась, що зареєструвалась на сайті знайомств
Маша Єфросиніна зізналась, що зареєструвалась на сайті знайомств

Хочу зрозуміти, чи подобаюся зараз чоловікам, бо за 20 років у шлюбі розумію, що подобаюся тільки своєму чоловікові. Бо всі інші знають, хто я така. Тимуре, це був лише експеримент

– прокоментувала зірка, звернувшись до свого чоловіка.

До слова, Маша Єфросиніна не приховувала результатів свого цікавого експерименту. Знаменитість зізналась, що за півтори години, поки вона з Машею Поляковою записували новий випуск шоу, сторінку відомої української телеведучої вподобало близько 500 чоловіків.

Маша Єфросиніна пояснила, що стало причиною реєстрації у додатку для знайомств
Маша Єфросиніна пояснила, що стало причиною реєстрації у додатку для знайомств

Так, схоже відома українська телеведуча “занудьгувала” у шлюбі з Тимуром Хромаєвим – лише у найпозитивнішому розумінні. Маша Єфросиніна зізналась, що стовідсотково впевнена в почуттях, що відчуває з коханим одне до одного. Проте, додала зірка, їй хотілось розуміти, що вона – бажана жінка, яка подобається навколишнім.

Саме з цією метою, за власним зізнанням, Маша Єфросиніна зареєструвалась на популярному сайті знайомств. Варто зазначити, що попри всі забобони кожній людині, і жінкам, і чоловікам, хочеться бачити на собі захоплені погляди та яскраві усмішки. Отримувати від навколишніх людей увагу – завжди приємно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини