“Грошей не вистачає”: Дмитро Гордон розповів, скільки коштів витрачає на утримання своєї сім’ї за кордоном

Відомий український інтерв'юєр Дмитро Гордон зізнався, звідки він бере кошти, щоб утримувати свою сім'ю, яка проживає за кордоном. Чоловікові не вистачає грошей.

Відомий ведучий та журналіст Дмитро Гордон розповів, скільки грошей він витрачає та утримання своєї сім’ї, яка зараз проживає за кордоном. Чоловік дав інтерв’ю Славі Дьоміну та зізнався, що заробіток він отримує тільки зі свого каналу на You-Tube, інших заробітків в нього немає. Крім цього, Гордон зізнався, що йому доводиться продавати власні автомобілі, які він придбав ще до повномасштабного вторнення через недостачу грошей.

Родина Гордона складається з 12-13 осіб. Це його батьки та батьки його дружини, діти, бабусі та дідусі, а його членам родини потрібно багато грошей для того, щоб жити так, як вони жили до вторгення. Якщо хтось починає хворіти, то на лікування йде дуже багато грошей і нервів, щоб все організувати до домогтися того, аби іноземців змогли прийняти в лікарні та вирішити певні проблеми зі здоров’ям.

Дмитро Гордон розповів про свій заробіток
Дмитро Гордон розповів про свій заробіток

Слава Дьомін запитав в Дмитра, скільки ж грошей йому було потрібно для нормального життя задовго до вторгення. Чоловік зізнався, що сума була більшою, ніж 15 тисяч доларів на місяць. На ньому ціла родина і це дуже великі витрати, але зараз чоловік ні на що не жаліється, бо багато людей втратили набагато більше, ніж він.

“Наприклад, якщо робити подарунок на день народження, то не можна подарувати подарунок менше ніж на одну тисячу доларів. Іноді дарував гроші, іноді якісь речі, сумочки, шарфи дорогі і так далі. За будинок потрібно платити немаленьку суму, плюс ще й податки. Це точно понад 15 тисяч доларів”, – розповідає Дмитро Гордон.

Крім того, що чоловік повністю утримує свою сім’ю, він активно допомагає нашим захисникам. За час повномасштабного вторгення чоловік придбав дуже багато всього за потребами хлопців.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини