Оля Полякова показала артистку, яка насправді пише її пісні: автор тексту – не Суперблондинка, а Супершатенка

У шоубізнесі доволі розповсюджена практика користуватись послугами сонграйтерів – людей, які пишуть тексти для пісень. Оля Полякова нещодавно показала артистку, яка створювала її хіти

Відома українська співачка Оля Полякова давно здобула популярність у рідній країні. Авдиторія називає знаменитість по-різному, але найпоширеніший псевдонім зірки – Суперблондинка. І це не дивно, адже пісні та харизма зірки й дійсно вміють заряджати позитивом. Втім, якщо комусь здавалось, що всі свої хіти артистка написала самотужки – це не так. Нещодавно Оля Полякова представила сонграйтерку, з якою давно співпрацює.

У Міжнародний жіночий день Оля Полякова вперше з початку повномасштабної війни виступила на великому сольному концерті, частина коштів зароблених на якому піде на благодійність. Нова шоу-програма, що має назву “Все буде добре”, тепер стала заміною колись легендарної “Королеви Ночі”. Під час свого великого сольного концерту знаменитість заспівала вже відомі всім хіти, перекладені українською мовою, та нові композиції, написані вже після 24 лютого 2022 року.

Оля Полякова вперше з початку повномасштабної війни виступила з сольним концертом
Оля Полякова вперше з початку повномасштабної війни виступила з сольним концертом

На цьому концерті знаменитість представила свою сонграйтерку Ольгу Бажану, яка працювала над створенням левової частини пісень, що увійшли до шоу-програми “Все буде добре”. До слова, Оля Полякова та Бажана співпрацюють не вперше, а сонграйтерка раніше вже зізнавалась, що обожнює працювати з Суперблондинкою.

Ольга Бажана створила такі хіти Ольги Полякової, як “Королева ночі”, “Любовница”, “Мама”, а пізніше працювала над перекладом композицій українською. Ще одна, не менш популярна після Суперблондинки, “Все буде добре, Оля” написала також сонграйтерка Бажана.

Оля Полякова та Ольга Бажана співпрацюють вже дуже давно
Оля Полякова та Ольга Бажана співпрацюють вже дуже давно

До слова, Ольга Бажана є однієї з найпопулярніших сонграйтерок України. Знаменитість писала тексти пісень і для Лободи, і для Могилевської, і для Бужинської, і для Білик, і для багатьох інших українських артистів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини