Колишня Остапчука зізналась, кому належить дім під Києвом, який вони будували у шлюбі разом: “Багато запитань”

Після новини про розлучення Володимира Остапчука та Христини Горняк шанувальників почало цікавити питання, кому дістався їхній спільний будинок під Києвом. Блогерка відповіла на це питання

Перші чутки про розлучення відомої зіркової пари почали з’являтись на початку осені минулого року. Тоді на особистих сторінках Володимира Остапчука та Христини Горняк припинили з’являтись згадки про своїх коханих, а пізніше знаменитості й взагалі ніби забули одне про одного. Хоча й досі ніхто з колишніх закоханих не прокоментував офіційно свого розлучення, всі знають напевно – вони більше не разом.

Життя триває – Христина Горняк після розлучення переїхала жити до іншої країни, почала активно подорожувати світом та присвятила час собі. Володимир Остапчук після розриву також не забарився й сумувати не став. Взимку стало відомо, що чоловік розпочав нові стосунки. Сьогодні відомий український шоумен щасливий у стосунках з Катериною Полтавською, журналісткою та блогеркою.

Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучились восени 2022 року
Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучились восени 2022 року

Втім, за рік до розлучення зіркова пара навіть не підозрювала про те, що незабаром їхні шляхи розійдуться. Тоді Володимир Остапчук захоплено розповідав шанувальникам про те, що в нього з його коханою буде сімейне гніздечко. Тоді вони стали власникам двоповерхового будинку недалеко від Києва.

Остапчук і його дружина Горняк почали приводити дім до ладу й готуватись до заселення, але втілити бажане в реальність не вдалось, адже в якийсь момент стосунки знаменитостей погіршились і зовсім розвалились. Шанувальники довго намагались дізнатись у своїх кумирів, кому ж таки дісталась нерухомість. Горняк нещодавно відповіла на це питання.

Будинок Христини Горняк та Володимира Остапчука під Києвом
Будинок Христини Горняк та Володимира Остапчука під Києвом

Відома українська блогерка та нотаріусиня зазначила, що отримує дуже багато запитань про будинок, але не має на них відповіді.

Дуже багато запитань про будинок. Не маю що на них відповісти. Ми нічого не вирішували, будиночок гарненький стоїть собі на сонечку

– зізналась колишня дружина Володимира Остапчука.

Крім того, додала Христина Горняк, будь-яке майно, яке будувалось або купувалось у шлюбі, однаково належить обом партнерам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини