Так сильно кохає, що ладна зацілувати: донька Полякової показала, як проводить час у Лондоні зі своїм хлопцем

Старша донька відомої української співачки продемонструвала палкі почуття до свого бойфренда з Лондона. Дівчина залишила на обличчі парубка сліди від своєї помади

Відома українська співачка Оля Полякова разом зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським виховує двох доньок. Старша донька знаменитості Маша наразі живе та навчається за кордоном. Влітку минулого року стало відомо, що дівчина вступила до музичного коледжу. Пішла стопами мами зіркова донька не лише у творчому плані. Як і Оля Полякова, дівчина активно веде особистий блог.

За особистим життям Маші Полякової стежать чимало шанувальників її мами. Дівчина не приховує деталей та залюбки розповідає фанатам про те, що вона насправді щаслива. Відносно нещодавно стало відомо, що Маша зустрічається з хлопцем Артуром. Новими романтичними кадрами закоханої парочки поділився бойфренд Полякової.

Донька Олі Полякової Маша знайшла кохання за кордоном
Донька Олі Полякової Маша знайшла кохання за кордоном

На особистій сторінці Артура в соціальній мережі Інстаграм з’явилось відео, на якому двоє закоханих людей з яскравими усмішками на вустах позують на камеру. На губах Маші Полякової – яскрава червона помада. Дівчина “обцілувала” обличчя свого коханого, залишивши на ньому докази – відбитки помади.

І Маша Полякова, й Артур виглядають дуже щасливими разом. Навіть той факт, що змивати помаду з обличчя буде доволі важко, не засмучує молодих та закоханих студентів.

Нагадаємо, що вперше Маша Полякова розповіла про свого лондонського хлопця у січні цього року. Артур також живе та навчається у Великобританії, а отже можна зробити висновок, що саме у Лондоні закохана пара й познайомилась. Маша та Артур проводять доволі багато часу разом, а нещодавно навіть удвох відсвяткували день народження зіркової доньки Полякової.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Маша Полякова показала романтичні кадри, на яких вона зі своїм коханим гуляє вулицями Парижа.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини