“Був мільйон”: Раміна Есхакзай розповіла, на що витратила величезну суму та як впоралась з безгрошів’ям

Багато українців зіткнулись з проблемою відсутності фінансів. Відома українська журналістка Раміна Есхакзай розповіла про власні труднощі з грошима та зізналась, як їх спробувала вирішити

З початком повномасштабної війни чимало громадян України зіштовхнулись з невтішною проблемою – відсутністю роботи чи фінансів, потребою виїхати за кордон і опинитись у незвичному середовищі. У таких випадках люди жили на заощадження, проте вони мають властивість закінчуватись. Відома українська журналістка та блогерка Раміна Есхакзай зізналась, що опинилась у схожому становищі.

Знаменитість нещодавно дала інтерв’ю для проєкту “ЖВЛ”, в якому зізналась, що у неї з фінансами також все не так добре, як могло б бути. У коментарі для преси журналістка зазначила, що після 24 лютого 2022 року витратила близько мільйон гривень на зарплатню для своєї команди.

Раміна Есхакзай у новому інтерв'ю для ЖВЛ зізналась, куди витратила мільйон гривень
Раміна Есхакзай у новому інтерв’ю для ЖВЛ зізналась, куди витратила мільйон гривень

Журналістка та блогерка зазначила, що до 24 лютого 2022 року у неї на картці було достатньо грошей, аби спокійно та комфортно продовжувати займатись професійною діяльністю. Втім, коли доходу не стало, витрати нікуди не зникли. Раміна зізналась, куди витратила мільйон після початку повномасштабного вторгнення.

На початку війни у мене на карті був мільйон гривень, який я успішно витратила на зарплату монтажеру, оператору, на наше проживання. Залишався майже нуль…

зізналась шанувальникам Раміна Есхакзай.

Знаменитість зауважила, що після 24 лютого 2022 року деякий час вона взагалі не мала заробітку, адже тоді всі думали не про інтерв’ю та контент розважального характеру. Ба більш, комерція також не приносила доходів – в Раміни Есхакзай не купували рекламу.

Раміна Есхакзай повернулась до України, аби не витрачати зайві гроші
Раміна Есхакзай повернулась до України, аби не витрачати зайві гроші

Тоді, зізналась знаменитість у новому інтерв’ю для проєкту “Життя відомих людей”, вона вирішила повернутись до України. Знаменитість зазначила, що з її боку рішенням жити за кордоном, якщо у Києві вона має власну квартиру, було б необґрунтованим рішенням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини