The Hardkiss на чолі з Юлією Саніною опублікували кавер на хіт Гайтани Два вікна: “Від голосу мурахи по шкірі”

Українська співачка та лідерка відомого гурту The Hardkiss заспівала світовий світ "Два вікна" по-новому. Прихильники вражені майстерністю співачки.

Українська співачка Юлія Саніна відома публіці своїм сильним голосом та неймовірною харизмою. Крім свого суддівства в талант-шоу і на нацвідборі “Євробачення”, дівчина є фронтвумен гурту The Hardkiss.

Зараз в рамках благодійсності українські співаки доєнуються до цікавого експіріенсу. Редакція сайту Добрі новини розповість, в чому справа. Артисти української сцени записують кавери на всеукраїнскі відомі пісні. Ми вже побачили, як Олександр Пономарьов разом з Дзідзьо чутєєво виконали пісню “Гей, соколи”, а тепер настала черга Юлії Саніній дивувати своїх фанів.

Юлія Саніна дала нове життя пісні Гайтани
Юлія Саніна дала нове життя пісні Гайтани

На офіційній сторінці гурту The Hardkiss в одній із соціальних мереж опублікували новий кліп та хіт Гайтани “Два вікна”. Юлія Саніна дала цій пісні друге життя. Прихильники в коментарях зазначають, що пісня почала звучати по-молодіжному і навіть краще, ніж в оригінальній версії від самої Гайтани.

  • “Це дійство повинне увійти в історію каверів не тільки українського шоу-бізнесу! Дві виконавиці такі самобутні, такі несхожі. Другий подих для пісні, для нас свіжий ковток, на який так чекали. Нескорена часом пісня, тепер на повторі обидві версії!”,
  • “Шикарно, надпотужно, неймовірно! І образ Юлі, і сам задум режисера в симбіозі з піснею, все разом захоплює все більше і більше! Просто браво! Просто можна пишатися тим, що ми маємо можливість жити в один час і в одній країні з такими артистами! Слава Україні!”,
  • “Ну і скажіть, як можна не любити The Hardkiss, а особливо Юлю?! Це неможливо! Вони найкращі. ️Всі так чекали на студійний запис цієї пісні, а вони ще й зняли кліп. Не описати словами яка я горда, що в нас в країні є такі Музиканти”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини