“Маленька красуня”: дружина Тараса Тополі співачка Alyosha показала патріотичне фото маленької донечки Марії

Відома українська співачка Alyosha, яка зараз перебуває далеко від дому, показала рідкісне фото маленької спільної з Тарасом Тополею доньки.

Українська співачка Alyosha та її чоловік Тарас Тополя за 10 років спільного життя мають аж трьох дітей: двоє маленьких синів та чарівна донечка Марія. Своїх дітей подружжя показує не часто, але співачка Alyosha все ж таки тішить прихильників фотографіями чарівних діток.

В 2013 році пара вперше стала батьками маленького хлопчика Романа, ще через 2 роки Alyosha народила сина Марка і в 2020 році пара втретє стала батьками, цього разу донечки Марії.

Станом на зараз, Тарас Тополя знаходиться в Україні та веде публічну діяльність країнами Європи, а Alyosha живе разом з дітьми у Штатах, через це пара не часто бачиться і стала ще рідше розповідати про своє особисте життя. Якщо прихильники знають, як виглядають старші діти подружжя, то обличчя Марії побачити так і не владося. Днями, співачка виставила нове і дуже рідкісне фото дівчинки, але знову її обличчя було приховане.

На фото маленька дівчина дивиться у вікно, а на її голові красується два патріотичних бантики синьо-жовтих кольорів. Прихильники у коментарях були дуже потішені таким фото і залишили багато приємних коментарів, зазначивши, що Марія росте справжньою та щирою україночкою.

  • “Наша Красунечка Марійка, справжня Україночка🧸❤️‍🔥. Миру, Добра та Перемоги🕊🧸❤️‍🔥”,
  • “Маленька красуня!”,
  • “Справжня патріотка”.

Зірковий батько також не залишив дане фото без своєї батьківської уваги. Артист написав, що Марія Тарасівна – жовто-блакитна красуня. Чоловік, навіть, перерепостив собі це фото в сторіз та зібрав ще більше приємних коментарів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини