“Я і сама так роблю”: Злата Огнєвіч зізналась, що любить засуджувати інших людей, але намагається припинити

Відома українська співачка нещодавно розкрила свій секрет – насправді Злата Огнєвіч не така ідеальна та безгрішна, якою могла спершу здатись багатьом шанувальникам

Злата Огнєвіч завжди намагалась бути відвертою та чесною зі своїми шанувальниками. Слід зазначити, що знаменитості це вдавалось, адже зі своєю авдиторією зірці вдалось побудувати дружні взаємини. Нещодавно відома українська співачка і зовсім вирішила поділитись з підписниками несподіваною таємницею. Виявляється, артистка не така безгрішна, якою могла здаватись спершу.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала новий допис, у якому розповіла шанувальникам про речі, які нещодавно спали їй на думку. Так, Злата Огнєвіч зауважила, що вона пов’язала своє життя з діяльністю, в якій всі так і норовлять розкритикувати та засудити.

Злата Огнєвіч поділилась з шанувальниками своїми думками
Злата Огнєвіч поділилась з шанувальниками своїми думками

Втім, додала артистка, ніяка критика у її бік ніколи не зможе її зупинити. Знаменитість зізналась, що свій творчий і професійний план вона окреслила давно, тому й з курсу збиватись через критику недоброзичливців не збирається. Злата Огнєвіч зізналась, що вона робитиме лише те, від чого її серце наповнюється радістю та щастям.

Відома українська співачка додала, що вона, як артистка, давно усвідомила – на хейт звертати увагу не слід, лише конструктивна критика вітається.

Я вже давно прийняла той факт, що самою природою закладено – люди люблять засуджувати інших. Ба більше, я і сама так роблю. І коли це роблю, то шукаю в собі причини: чому?

– зізналась Злата Огнєвіч.

Відома українська артистка Злата Огнєвіч поділилась несподіваним зізнанням
Відома українська артистка Злата Огнєвіч поділилась несподіваним зізнанням

У підсумку знаменитість наголосила, що попри всі обставини важливо не загубити себе та голос свого серця. Злата Огнєвіч зізналась, що вважає найвищим та найціннішим визначенням поняття свободи можливість йти за покликом власного серця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини