Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала вагітну фотосесію і розповіла про головне: дитина на підході?

Віктор Павлік і Катерина Репяхова трохи більше як рік тому стали батьками. Невже подружжя знову чекає на дитину? Дізнайтеся про це у матеріалі.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова — дуже яскрава пара нашого шоу-бізнесу, яка віртуозно поєднує свою роботу і батьківство. У 2021-му році доля подарувала їм чудового хлопчика, якого назвали Михайликом. Синок знаменитостей росте не по днях, а по годинах і вже влітку буде святкувати свій 2-й День народження.

Та після народження дитини, обраниця музиканта розповіла, що мріє завести ще й другого малюка. Дуже хочеться зірці Інстаграму народити дівчинку.

А нещодавно Катя поділилася у сторіз світлинами з вагітних фотосесій та розповіла, де можна взяти сукню для зйомки при надії. Чи варто розцінювати, як натяк на те, що обраниця Віктора Павліка може носити під серцем малюка?

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала вагітну фотосесію

Зрозуміти це важко, але будемо спостерігати за подіями у житті знаменитості. Тим паче, що скоро новин від цього сімейства буде чимала, адже у зірок сталися чудові зміни.

Команді сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися зі сторіз Репяхової, що у співака тепер новий вид зайнятості. Він став викладачем.

“Йде працювати в коледж на кафедру естрадного вокалу. Буде завкафедри, де багато молодих дівчат”, — повідомила обраниця музиканта.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала вагітну фотосесію

Таким несподіваним рішенням свого милого вона поділилася на тлі чуток про походеньки обранця у гречку. Річ у тім, що раніше їй траплялися коментарі про те, що Павлік начебто ходить столичними парками та знайомиться з дівчатами. Катя на такі несуразні речі відреагувала по-філософськи і з гумором, адже знає, що Віктору ніхто не потрібен, окрім рідної сім’ї.

Нагадаємо, що на початку війни Репяхова мусила полишити коханого, адже виїздила з дитям до родичів в Ізраїль.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини