Настя Каменських публічно зізналася в коханні не офіційному чоловіку Потапу: його затьмарив молодий батько

Відома українська співачка на тлі чуток про розлучення зі своїм чоловіком зізналась в коханні іншому. Хто став об'єктом несподіваної симпатії Насті Каменських?

Настя Каменських, відома українська співачка, активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість час від часу ділиться з шанувальниками цікавими новинами або особистими зізнаннями. Останнім часом на сторінці зірки в соцмережі стало катастрофічно мало чоловіка – Олексія Потапенка. Разом з тим, зірка нещодавно зізналась в коханні іншому.

Так, у блозі артистки з’явилась Інстаграм-історія в якій знаменитість опублікувала фотографію молодого чоловіка, який тримає на руках дитину. Настя Каменських привітала свого друга, Володимира Пашкевича, з його днем народження і додала до опублікованого кадру опис з зізнанням у коханні.

Настя Каменських на тлі чуток про розлучення з Потапом зізналась невідомому чоловіку в коханні
Настя Каменських на тлі чуток про розлучення з Потапом зізналась невідомому чоловіку в коханні

Втім, ця Інстаграм-історія виявилась не єдиною, в якій знаменитість привітала людей з днем народження. Настя Каменських також опублікувала вітання для Христі Храновської, яка відома у світських колах столиці організаціями вишуканих вечорниць, модних вечірок і традиційних святкувань.

Також вітання з днем народження від Насті Каменської отримала українська артистка та ведуча Міла Єрємєєва.

Настя Каменських привітала своїх друзів, які вчора святкували свої дні народження
Настя Каменських привітала своїх друзів, які вчора святкували свої дні народження

Нагадаємо, що чутки про розлучення Насті Каменської та Потапа почали ширитись наприкінці осені минулого року. Тоді зіркова пара дуже різко зникла з медіапростору – якщо раніше артисти постійно “світились” на сторінках одне одного, то тоді просто пропали з радарів.

Втім, у січні 2023 року Настя Каменських поспішила заспокоїти шанувальників – розлучення не буде, адже в їхніх з Олексієм Потапенком стосунках панує повна ідилія та взаєморозуміння. Тоді знаменитість зізналась, що, хоч вони й не з’являються разом на публіці, це не означає, що в стосунках є якісь проблеми.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини