Друг Холостячки Мішиної Євген Кот зізнався, чому в нього з дружиною насправді досі немає дітей: “Не треба”

Відомий український хореограф і танцівник Євген Кот прокоментував своє особисте життя. Знаменитість зізнався, чому його дружина досі не може завагітніти

Євген Кот, відомий український хореограф і танцівник, крім професійного життя та кар’єри, будує щасливі стосунки зі своєю коханою дружиною. Чоловік одружений з чемпіонкою України з художньої гімнастики й чемпіонкою світу з танців на пілоні Наталією Татарінцевою. Втім, попри всі спроби, зіркова пара й досі не може народити дитину.

Про те, чому так сталось, близький друг Ксенії Мішиної Євген Кот розповів у новому випуску “ЖВЛ”. Чоловік, зокрема, зізнався, що вони постійно прагнуть до того, аби Наталія Татарінцева завагітніла, втім поки що бажаного не отримується. Причини знаменитість розкрив у новому коментарі для журналістів.

Євген Кот зі своєю дружиною Наталію Татарінцевою хочуть стати батьками
Євген Кот зі своєю дружиною Наталію Татарінцевою хочуть стати батьками

Так, відомий український хореограф і танцівник зізнався, чому вони з дружиною досі не стали батьками. Євген Кот зазначив, що вони стараються, втім у них не виходить швидко завагітніти. Втім, зазначив Євген Кот, не потрібно шукати “винних”. Знаменитість наголосив, що вони з Наталією Татарінцевою відвідують лікарів і прагнуть до того, аби стати батьками здорового первістка.

Ми працюємо над цим. І по різних лікарях ходили. Не треба думати, що це якась її проблема чи моя проблема. Це наша проблема

– прокоментував у новому випуску “ЖВЛ” український хореограф.

Євген Кот зізнався, що вони з дружиною звертались до лікарів, аби з'ясувати причину, чому не можуть завагітніти
Євген Кот зізнався, що вони з дружиною звертались до лікарів, аби з’ясувати причину, чому не можуть завагітніти

Разом з тим, зазначив український хореограф, вони не виключають можливості усиновлення дитини. Євген Кот зазначив, що до початку повномасштабної війни в Україні було багато діток, позбавлених батьківського тепла та турботи. Після 24 лютого число таких дітей суттєво зросло, тому він з коханою серйозно замислювався над тим, щоб стати названими батьками.

Підсумував свою розповідь про сім’ю та дітей Євген Кот зізнанням. Виявляється, відомий український хореограф мріє не просто стати батьком, а створити багатодітну родину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини